Erkan Zengin: Adana Demirspor’a Gelmek Benim Adıma Gurur Verici

Erkan Zengin İlk resmi karşılaşmasında deplasmanda 6-1 kazandıkları Balıkesirspor mücadelesinde 1 gol kaydetti

24.01.2020-12:46 - (Son Güncelleme: 24.01.2020-12:42) Erkan Zengin: Adana Demirspor’a Gelmek Benim Adıma Gurur Verici

TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’un devre arası transferi ile renklerine bağladığı başarılı futbolcu Erkan Zengin, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Erkan Zengin İlk resmi karşılaşmasında deplasmanda 6-1 kazandıkları Balıkesirspor mücadelesinde 1 gol kaydetti.

İŞTE ERKAN ZENGİN'İN AÇIKLAMALARI: 

"Bu ligin nasıl olduğunu biliyorum. Burada seri galibiyetler yakalayan takım şampiyon oluyor. Daha yeni birbirimizi tanımaya başladık. İlerleyen haftalarda daha da iyi olacağız. Sonuçlar da inşallah böyle devam eder. Adana Demirspor’a gelmek benim adıma gurur verici çünkü bu kadar sahiplenen bir başkanımız ve yönetim var. Bu işe o kadar çok gönül veren insanlar var. 26 yıllık bir Süper Lig hasreti için herkesin bir çabası var. Onu da görüyoruz. Alınan futbolcularla bir bütün oluştu. Bunu ilk maçta gösterdik ama devamını getirmek istiyoruz, en önemlisi bu."

"Takım olmak ve arkadaşlarımızı çabuk tanımak bizim için çok iyi olacak. Bu ligin nasıl olduğunu biliyorum. Burada seri galibiyetler yakalayan takım şampiyon oluyor. Biz de onu hedefliyoruz ve bunu yapabiliriz. O kadar çok kaliteli futbolcu var ki bu takımda bunu yapacağımıza canıgönülden inanıyorum. Bizim için Ekol Hastanesi Balıkesirspor maçı bir ölçü olmayacak. Rakip biraz dağınıktı ve genç oyuncularla oynadılar. Bundan sonraki maçları çok ciddiye almamız lazım. Daha da iyi olacağız. Buradaki futbolcuların çoğu Süper Lig tecrübeli."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal