Eriksen İnter'e Gitmek İstiyor

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Christian Eriksen'e İtalya devi Inter'in yıllık 10 milyon Euro’luk teklif yaptığı belirtildi.

15.01.2020-10:51 - (Son Güncelleme: 15.01.2020-10:49) Eriksen İnter'e Gitmek İstiyor

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Christian Eriksen'e İtalya devi Inter'in yıllık 10 milyon Euro’luk teklif yaptığı belirtildi.

Tottenham'dan sezon sonunda ayrılmasına kesin gözle bakılan Christian Eriksen için Inter'in kesenin ağzını açtığı ve futbolcuya yıllık 10 milyon Euro teklif sunduğu belirlendi.

SkySports'un paylaştı habere göre, Eriksen’i ilk andan beri kadrosuna katmak isteyen ve ciddiyetini göstermek adına Inter'in fiyat yükselttiği ortaya atıldı. Daha önce 7-8 milyon civarındaki tekliflerle yıldız futbolcuyu ikna etmeye çalışan Inter'in bu kez 10 milyon Euro'ya kadar fiyat yükselttiği ifade edildi.

Çıkan iddialara göre Eriksen bu teklifi kabul ettiği ve Tottenham eğer Inter'le bonservis konusunda anlaşma durumunda Ocak ayında, anlaşılmaması halinde yaz transfer dönemi ile Eriksen Inter formasını giyecek.
Diğer açıdan Tottenham'ın Middlesbrough karşılaşmasında 90 dakika top oynayan Eriksen, bir süre taraftarlar tarafından ıslıklandı.

Maç öncesinde sahaya ısınmaya çıkan Eriksen'in kesin olarak kulübünden ayrılmayı kafasına koyması ve Tottenham ile anlaşmak istememesi nedeniyle bir süredir taraftar tepkisi yapıldığı biliniyordu.
Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Mourinho, Eriksen ile ilgili sorulara, "Çok profesyonelce oynadı. Ondan beklediğim de bu. Buradan ayrılacaksa bile sahada herşeyini verdiğini görmek başı dik şekilde veda edeceğini gösteriyor " ifadelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal