Ergün Penbe Kapı Kapı Dolaşarak Gıda Ve Hijyen Paketi Dağıttı

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tarsus İdman Yurdu'nun teknik adamı Ergün Penbe, yeni tip coronavirüs (Covid-19) sebebiyle dışarı çıkamayan ihtiyaç sahiplerine gıda ve hijyen paketi dağıttı.

09.04.2020-15:21 - (Son Güncelleme: 09.04.2020-15:39) Ergün Penbe Kapı Kapı Dolaşarak Gıda Ve Hijyen Paketi Dağıttı
Tarsus Belediyesinden gelen duyuruya göre, Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'ın da bulunduğu programda evlerinden dışarı çıkamayan vatandaşlara kuru gıda, taş sebze, ekmek ve dezenfektan dağıtıldı.

Dağıtıma katılım sağlayan eski milli futbolcu Penbe, hem vatandaşlarla konuştu hem de paketlerini verdi. Karşılarında eski Galatasaraylı Penbe'yi görünce şaşıran insanlar bu ziyaretten ötürü çok teşekkür etti.

Duyuruda konuşmaları bulunan Penbe, "Başımıza musallat olan bu virüs, evde kalmayla etkisini kaybediyor. Yan yana gelmemeye dikkat edelim, biraz daha duyarlı olursak artan bu vakayı önleyebiliriz." sözlerini söyledi.

Penbe çalışmada bulunmaktan ötürü mutlu olduğunu vurgulayarak, "Biz de kampanyada bir katkımız olsun diye geldik. Mahalle mahalle dolaşıp insanların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal