Ergin Ataman: İyi Performans Sergiledik

THY Avrupa Ligi'nin 17. Haftasında Rus ekibi Khimki'yi 101-82 mağlup eden Anadolu Efes'te Koç Ergin Ataman, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

04.01.2020-11:04 - (Son Güncelleme: 04.01.2020-11:01) Ergin Ataman:  İyi Performans Sergiledik

THY Avrupa Ligi'nin 17. Haftasında Rus ekibi Khimki'yi 101-82 mağlup eden Anadolu Efes'te Koç Ergin Ataman, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

Başantrenör Ergin Ataman, Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, mücadeleyi değerlendirdi.

İlk yarıda özellikle hücumda çok iyi basketbol oynadıklarını aktaran Ataman, Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan maçtan sonra değerlendirmelerde bulunan Koç Ergin Ataman İlk devrede özellikle hücumda iyi basketbol oynadıklarını söyleyen:

"Ancak savunmada yumuşak kaldık ve bu sebeple maçı koparamadık. Khimki bu sezon en iyi hücum yapan takımlardan biri. Devre arası takımla konuştuk. Rakibin topu almasını engelledik. Bu da rakibin kolay şut atmasını engelledi. Tüm oyuncularımız katkı verdi ve iyi performans sergiledik." İfadelerinde bulundu.

Sakatlıktan yeni iyileşen ve maçta çok iyi bir performans gösterdiğini söyleyen Ergin Ataman:

"40 dakika aynı performansla oynayamazsınız. Khimki ilk yarıda kolay basket buluyordu. Soyunma odasında bunu konuştuk ve ikinci yarıya sert başladık. Bugüne kadar iç sahada aldığımız farklı galibiyetler hep savunma ağırlıklı basketboldan gelen oyun tarzıyla oldu. Hücumda kısalarımızı çok iyi kullanıyoruz. Moerman her geçen gün daha iyiye gidiyor. Bugün taktiksel olarak oynattık. Çok iyi bir oyuncu. Singleton da mükemmel oynuyor. O da katılırsa özellikle uzun rotasyonunda çok iyi olacak. Bu takım, belkide en önemli oyuncusu Dunston'dan yoksun oynuyor. Dunston'ın da şubat sonuna doğru takıma dahil olmasını bekliyorum." Açıklamalarında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal