Erdoğan Yeşilyurt'tan Galatasaray Açıklaması!

Sarı- kırmızılı takımın, Sivasspor’dan radarına aldığı üçüncü yıldız olan 26 yaşındaki futbolcu Erdoğan Yeşilyurt, sona erecek olan kontratı ve olası transferiyle alakalı önemli açıklamalar yaptı.

28.04.2020-17:25 - (Son Güncelleme: 28.04.2020-17:23) Erdoğan Yeşilyurt'tan Galatasaray Açıklaması!

Transferde hareketli zamanlar geçiren Galatasaray’a, bir çağrı da Erdoğan Yeşilyurt’tan geldi. Galatasaray Kulübü’nün, Sivasspor’dan takibe aldığı üçüncü futbolcu olan 26 yaşındaki kanat futbolcusu, açıklamalarda bulundu. Yeşilyurt: “Herkesin küçüklüğünden beri bir hedefi, hayali vardır. Bizde ise 3 büyüklerde oynamaktır” dedi. Profesyonel bir futbolcu olduğunu belirten Erdoğan, “Bu sene Sivasspor ile kontratım bitiyor. Bu sene forma şansı buldum ve ligde Galatasaray ve Beşiktaş’a gol attım. Piyasa değerimin arttığını düşünüyorum. Sonuçta şu an Sivasspor’un oyuncusuyum ve yönetimle henüz konuşmadık” şeklinde konuştu.

‘NERESİ HAYIRLI OLACAKSA ORASI OLSUN’

Resmi bir teklif olup olmadığını henüz bilmediğini vurgulayan Erdoğan, “Menajerimle pek konuşmadım. En son arayan bazı takımlar olduğunu söylemişti. Bonservisim elimde olacağı için haberler çıkması doğal. Genç ve Türk bir oyuncuyum. Yabancı sınırlaması var ve belki sayı daha da azalacak. Ben burada mutluyum. Burada devam edilecekse de ederim. Neresi hayırlısıyla orası olsun” ifadelerini kullandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal