Erdal Torunoğulları: 'Karius, İçinde Bulunduğumuz Durumu Kullandı'

Beşiktaş Kulübü’nün yöneticilerinden olan Erdal Torunoğulları, Loris Karius krizinin arka planda kalan gerçeklerini anlattı.

06.05.2020-12:53 - (Son Güncelleme: 06.05.2020-12:51) Erdal Torunoğulları: 'Karius, İçinde Bulunduğumuz Durumu Kullandı'

Beşiktaş'taki kontratını tek taraflı sonlandıran Loris Karius'la yaşanan krizin detaylarını yönetici Erdal Torunoğulları tarafından bütün gerçekleri ile anlattı. Beşiktaşlı yönetici tarafından Karius gerçekleri: "Gerçekten davranışı utanç verici. Karius, kulüp aidiyetine aykırı bir şekilde davranıp 1 ay önce kimseyle iletişime geçmeden FIFA'ya gitti. Mart ve nisanın alacaklarını istiyordu"

'HUKUKİ HAKKIMIZ VAR'

"Kendisiyle görüşmek istesek de bir mesafe kat edemedik. Kısa süre içerisinde ödeyeceğimizi söyledik, kendisi bu yolu tercih etti. Çünkü eğer sezon oynanırsa ligin geri kalanında burada olmak istemedi ve içinde bulunduğumuz bu durumu kullandı. Bu yaşanan olaylardan dolayı kulübümüzün karşılaşabileceği zarar hususunda oyuncunun kendisine ve Liverpool kulübüne tüm hukuki haklarımızın saklı olduğunu belirttik"

MİSİLLEME BEKLENİYOR

Siyah- beyazlı ekip, kontratını tek taraflı sonlandıran Lorius Karius'a karşı dava açmak için çalışmalara başlanıyor. Yönetim, alacaklarının verilmemesini bahane ederek takımı sıkıntıya sokan Alman kaleciyi oynamadığı zamanın da ücretini istemesini sebep gösterip FIFA'ya şikayette bulunacak.

Beşiktaş’ta 67 karşılaşmada forma giyen Karius toplam 95 defa kalesinde gole kapayamamış, 14 karşılaşmada ise kalesini gole kapatmıştı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal