Erdal Torunoğulları Duyurdu! Beşiktaş'ta Forvete 4 İsim

Yapılan transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları paylaştığı açıklamada Beşiktaş'ın gündemi hakkında konuştu.

03.09.2020-16:29 - (Son Güncelleme: 03.09.2020-16:27) Erdal Torunoğulları Duyurdu! Beşiktaş'ta Forvete 4 İsim

Beşiktaş’ın transferden sorumlu idarecilerinden Erdal Torunoğulları istedikleri forvet mevkisi için takip ettikleri yıldızları duyurdu.

KALINIC, ZE LUIS, ABOUBAKAR VE CISSE

Canlı yayında açıklamalarda bulunan Torunoğulları, "Kalinic, Ze Luis, Aboubakar ve Cisse gündemimizde olan futbolcular. Kalinic için Atletico Madrid'e teklifimizi yaptık. Ze Luis ve Cisse de transfer listemizde bulunuyor. Bu isimlerden hangisini kadromuza katacağımızı henüz söyleyemem. En iyi şartlarda, en doğru ismi tranfser etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

ÖNCE SAĞLIK RAPORU SONRA TRANSFER

4 sezon önce Beşiktaş'ta top koşturan Vincent Aboubakar ile de iletişime geçtiklerini belirten Erdal Torunoğulları, Kamerunlu oyuncunun sağlık raporlarına göre karar vereceklerini belirtti. Torunoğulları, "Aboubakar Porto'dan bedelsiz ayrılabilir. Kendisi ile görüştük. Eğer Aboubakar'da karar kılarsak, her futbolcu için uyguladığımız sağlık kontrollerinden geçecek. Aboubakar'a sakatlığı devam ediyor gibi davranıp onu rencide etmek istemiyoruz" şeklinde konuştu.

DİZ SAKATLIĞI İSTATİSTİKLERİNİ ETKİLİYOR

Geçirdiği diz sakatlığı sebebiyle son 2 sezonda 21 karşılaşmada forma giyen 28 yaşındaki futbolcu, 6 gol attı. Beşiktaş'ta oynadığı ve şampiyonluk gördüğü 2016- 2017 sezonunda siyah beyazlı formayı 38 defa terleten Aboubakar 19 gol, 4 asistlik katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal