Erce Kardeşler: 'Şampiyonluğun En Büyük Favorisi Biziz'

Trabzonspor'un genç file bekçilerinden Erce Kardeşler, şampiyonluk yolunda en büyük favorinin kendileri olduğunu vurguladı.

03.06.2020-15:59 - (Son Güncelleme: 03.06.2020-15:57) Erce Kardeşler: 'Şampiyonluğun En Büyük Favorisi Biziz'

Sezon öncesinde Altınordu'dan Trabzonspor'un yolunu tutan Erce Kardeşler, Uğurcan Çakır'ın süre almadığı 10 resmi karşılaşmada bordo- mavili ekibin kalesini korudu. Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Lig karşılaşmalarında Trabzonspor formasını giyen genç eldiven, dikkat çeken bir performans gösterdi.

Süper Lig'de coronavirüs salgını öncesi şampiyonluk için önemli bir hava yakaladıklarını söyleyen Kardeşler, "Futbol tarihinde bir ilk yaşıyoruz. Korona virüs öncesi işler bizim için çok iyi gidiyordu. Önemli bir hava yakalamıştık. Kupanın bir ucundan tutmuştuk. Kalan 8 maçı heyecanla bekliyoruz. Maçların kısır geçeceğini düşünüyorum. Daha çok gol atan, akıllı oynayan kazanacaktır" şeklinde konuştu.

Şampiyonluğun en büyük favorinin Trabzonspor olduğunu cümlelerine ekleyen Erce Kardeşler, "Çok iyi çalışıyoruz. İdmanlar inanılmaz sert geçiyor. Herkes kazanmak istiyor. Kimsenin kaybetmeye tahammülü yok. Bu bizim için büyük bir avantaj olacak. Takımın bir kupa ile tatmin olacağını sanmıyorum. Herkes iki kupayı birden istiyor. Ben bunu herkesin yüzünde görebiliyorum. Hocalarımız ve başkanımız ile birlikte yönetimimizde bu konuda bize inanılmaz destek oluyor. İnşallah sonunu getireceğiz" ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal