Ercan Taner: 'Kaleci Olmak İçin Doğmuş'

Duayen spor yorumcusu Ercan Taner, Trabzonspor'da gösterdiği performans ile Avrupa takımlarının transfer radarına giren Uğurcan Çakır'ı yorumladı.

27.02.2020-11:07 - (Son Güncelleme: 27.02.2020-11:01) Ercan Taner: 'Kaleci Olmak İçin Doğmuş'

Ya teknik direktör? Sezon sonuna kadar çok iyi sonuçlar almak ister. Tel tel dökülen bir takımın başında sezonu kapatmak onun için de büyük mesele oluşturabilir.

Asırlık çınarlar kötü bitebilecek sezonları hemen unutmak isterler. Gidecekler ve kalacaklar bir an önce belli olmalı. Hatta jübilesini yapacak oyuncularla ilgili de hemen karar verilmeli. Ve alınacak oyuncular… Maddi yapı bu hususa ne kadar izin verecek?
Özetle işler zor ama önemli olan imkânsızı başarmaktır!

Uğurcan, Türk futbolunda son yıllardaki en önemli kaleci. Tam maç kazandıran bir stili var. Resmen kaleci olmak için doğmuş. Sörloth tartışmasız ligin en iyi forveti. Manevra kabiliyeti, gol koklama yeteneği, bire bir adam geçme ustalığı, dört dörtlük. Orta alanda bir usta var: Sosa. Takımın omurgası.

N’Diaye’nin orta alana katkısı ve Nwakaeme'nin dönmesiyle Trabzonspor büyük hatalar yapmazsa zor maç kaybeder. Havada sanki şampiyonluk kokusu var!

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal