Ercan Taner İstifa Etti!

Liglerin devam edecek olması ve coronavirüs sebebiyle endişeleri olduğunu ifade eden ünlü spor spikeri Ercan Taner, yayıncı kuruluştan istifa ettiğini açıkladı.

11.05.2020-09:48 - (Son Güncelleme: 11.05.2020-09:46) Ercan Taner İstifa Etti!
Bütün dünyayı etkisi altına alan yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle bir süredir durdurulan liglerin, 12- 13- 14 Haziran haftasında başlayacağı duyurulmuştu.
Alınan bu kararın sonrasında bazı futbol takımlarında coronavirüs test sonuçlarının pozitif olması üzerine tedirginlikler artmaya devam etti.
'AİLEMDEKİLERİN NELER ÇEKTİĞİNİ GÖRDÜM'
Daha önce konu hakkında korkularını, ''Ailemden iki kişi koronavirüs tedavisi gördü. Biri yoğun bakımda tedavi gördü. Ne çektiklerini biliyorum. Eşimin kronik rahatsızlığı var. Ne yapacağım yani, stattan stata koşup her riske girip maç mı anlatacağım? Tabii ki hayır'' cümleleriyle ifade eden spor spikeri Ercan Taner, BeinSports'taki görevinden ayrıldığını duyurdu.
'YAYINCI KURULUŞLA KONUŞTUM'
Konuk olduğu YouTube canlı yayınında istifa ettiğini aktaran Taner, ''Yayıncı kuruluşta bu konularla ilgili sorumlu arkadaşımızla konuştum. Onlara da artık olmayacağımı söyledim'' şeklinde konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal