Enrique: 'Bu Şartlar Altında Futbol Biraz Tuhaf'

İspanya Milli Takımı Hocası Luis Enrique, coronavirüs salgını sebebiyle liglerin taraftarsız sürmesinden hoşnut olmayacağını belirtti.

21.05.2020-15:33 - (Son Güncelleme: 21.05.2020-15:32) Enrique: 'Bu Şartlar Altında Futbol Biraz Tuhaf'

Deneyimli teknik direktör, konuk olduğu telekonferans programında, "Seyircisiz futbol oynamak kız kardeşinle dans etmekten bile daha kötü. Almanya'daki bazı maçları izledim ve korkunçtu. Hakaretleri, her şeyi duyabilirsin ve bu anların samimiyetini kaybedebilirsiniz." şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz haftasonu Almanya Bundesliga, seyircisiz karşılaşmalara başlayan ilk büyük Avrupa ligi oldu ve oyuncular gol sevinçlerini sosyal mesafe şartlarına göre kutladı.

'BU ŞARTLAR ALTINDA FUTBOL BİRAZ TUHAF'

50 yaşındaki deneyimli teknik direktör, yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle evde geçen zamanda futbolun iyi geleceğini dile getirdi.

Enrique, "Futbolun çok para üreten bir iş olduğunu unutmamalıyız. Taraftarlarla maç oynamak bu şartlarda uzak görünse de insanların salgın süreciyle başa çıkmalarına yardımcı olacaktır. Futbol veya basketbol tutkunuysanız maç izlemek her zaman ilgi çekicidir. Ancak bu şartlar altında futbol biraz tuhaf." değerledirmesinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal