'Fenerbahçe Fazlasıyla İlgi Çekici'

Moldova Teknik Adamı Engin Fırat, Fenerbahçe’nin şu an zafere odaklanması gerektiği için kendisinin ilgisini çektiğini söyledi.

06.04.2020-09:23 - (Son Güncelleme: 06.04.2020-09:25) 'Fenerbahçe Fazlasıyla İlgi Çekici'
Moldova Teknik Adamı Engin Fırat, Fenerbahçe’nin şu an zafere odaklanması gerektiği için kendisinin ilgisini çektiğini söyledi.

"FENERBAHÇE ÇALIŞTIĞIM İYİ BİR CAMİADIR”

Deneyimli teknik adam, çalıştırıcısı olmayan Fenerbahçe’nin kendisi için oldukça ilgi çekici olduğunu belirterek, "Şu an dünyanın birçok ülkesinden teklif alıyorum. Buna Batı Avrupa da dahil olmak üzere. Bu anlamda da kendi ülkemden teklif gelmesinden daha doğal bir şey olamaz. Fenerbahçe’ye gelince. Medyada o haber ilk çıktığında bir sefer bir yorum yaptım. Ali Koç ve Semih Özsoy aramadıkça benim için hiçbir resmi görüşme yoktur. Başka kulüplerimizden teklif geldi. Resmi olarak gelecek seneyle ilgili daha fazla teklif geldi. Genel duruma baktığımız zaman da bu yükü kaldırabilecek Türk hoca sayısını az olarak görüyorlar. Bu isimler de son 20 yıldır hep aynı gibi. Bu isimler arasına girmeyi de hak ettiğimi düşünüyorum. Fenerbahçe çalıştığım iyi bir camiadır. Ali Koç ve ekibinin son dönemlerde çok ciddi tecrübeler edindiğini görüyorsunuz. Kulübü başarıya götürecek yol haritasını da çok erken çizebiliyor. Bu da gelecek hoca için büyük avantaj. Dezavantajı mutlaka baskıdır. Gelecek sezon sportif başarı Fenerbahçe’nin olmazsa olmazı. Bunu da iyi planlama, iyi oyuncu seçimi ve iyi ortamı oluşturmakla elde edebilirsiniz. Özellikle Fenerbahçe camiası birlik beraberliği yakaladığı zaman çok büyük işler yaptığını her zaman gördük. Sonuçta Moldova’ya bağlı bir hocayım. Beni isteyen kulüp ilk önce Moldova ile görüşmeli. Ondan sonrası ne olur bilemem. Şu an yorum yapamam. Fenerbahçe ilgi çekici mi? Fazlasıyla ilgi çekici ama şu anki durumdan başarıya götürmek benim için ilgi çekici ve motive edici. Yarın ne olur bilemeyiz. Belki 10 sene burada kalırım” diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal