Enes Ünal: Ülkeme Faydalı Bir Oyuncu Olmak İstiyorum

Real Valladolid'de forma giyen Milli oyuncumuz, Enes Ünal, özel açıklamalarda bulundu.

18.01.2020-16:14 - (Son Güncelleme: 18.01.2020-16:11) Enes Ünal: Ülkeme Faydalı Bir Oyuncu Olmak İstiyorum

Real Valladolid'de forma giyen Milli oyuncumuz, Enes Ünal, özel açıklamalarda bulundu. Enes, ülkeme faydalı bir futbolcu olmak istiyorum dedi.

İşte Enes Ünal’ın açıklamaları;

Benim için en önemli şey gün ve gün daha iyiye gitmek, çalışmak ve işimin hakkını vermek. Ondan sonra elbette daha büyük kulüplere gitmek isterim. Bu işin bir planı yok ama daha yukarıya doğru bir adım atmak istiyorum. Bakalım.

O dönemde orada kalamayacağımı ve kiralık bir başka takıma gitmem gerektiğini biliyordum. Sadece Avrupa'ya bir adım atmak ve tecrübe kazanmak istemiştim. Bunu da Hollanda ve Belçika'daki dönemlerinde iyi şekilde başardığımı düşünüyorum.
Bazı anlaşmazlıklardan dolayı kiralık olarak gitmek zorunda kaldığını, ikinci sezonunu geçirdiği Valladolid'de kendini belli bir düzeni yakalamış gibi hissettiğini ve bunun da olumlu etkilerini gördüğünü. Dile getirdi.

Sürekli aynı takımda oynayamamanın bazı sıkıntıları elbette var. Bunun, insan ve futbolcu olarak beni daha farklı şekilde olgunlaştırdığını hissediyorum. Kimsenin sana hiçbir şey vermeyeceğini, senin zorlayarak alman gerektiğini öğrendim. Ve bunu da gittiğim birçok takımda başardım. Çünkü gittiğim takımlarda kimse bana 'Al, Enes forma senin' ya da 'Sen bizim oğlumuzsun, yıldızımızsın' demedi. Hep çalışmak hep zorlamak zorunda kaldım ve bu da beni farklı şekilde geliştirdi.

Gol atmanın pek kolay olmadığı bir takımda oynuyorum. Bunun farkında olarak buraya gelmiştim. Bazen zor günler bazen de gol attığım güzel günler oldu. Ama bizim için takım olarak en önemlisi ligde kalmak. Ben de bunun için en iyi performansı vermeye çalışıyorum. Goller geldiğinde tabiki mutluluk daha da farklı oluyor.

Yüzdenin yüzde 100'ünü bilmediğimiz için yüzde kaçında olduğu hakkında bir yorum yapamam. Bu da zaten hem futbolcu hem insan olmanın en güzel yanlarından biri. Ne kadar kendinizi geliştirebileceğinizi, randımanınızın ne kadar artabileceğini bilmiyorsunuz. Ben sadece her gün kalkıp kendimi en iyi şekilde geliştirip, çalışıp, işime, para kazandığım yere ve ülkeme faydalı bir futbolcu olmaya çalışıyorum.

Valladolid'de ilk 6 ayımdan sonra ikinci bir forvet gibi, neredeyse bir 10 numara gibi oynamaya başladım. Ama beklenti hala bir 9 numara , daha fazla gol atılması. Sürekli gol atılması isteniyor. Forvetin en büyük görevi bu ama, onun dışında futbol oynamak ve gol atmak benim için aslında iki farklı şey. Gol atmak o topu kalenin içine sokmak. Diğer yandan futbolun gerektirdiği, bir çok yapmanız gereken şey var. Örneğin geçen sezon deplasmandaki Real Betis maçındaki performansım. Valladolid'de çok iyi maçlar çıkardım. Benim İspanyollara söylemek istediğim buydu

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal