'En Tutkulu Taraftar' Fenerbahçe'de!

FIFA, Fenerbahçe ve Galatasaray rekabetini Twitter'a taşıdı. 1,5 milyonu aşkın kişinin katıldığı 'Hangi taraftar daha tutkulu' anketini yüzde 57,3'lük bir oranla kazanan taraf Fenerbahçe oldu.

27.08.2020-09:32 - (Son Güncelleme: 27.08.2020-09:23) 'En Tutkulu Taraftar' Fenerbahçe'de!

Süper Lig devleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ın saha içindeki rekabet bu kez sosyal medyaya yansıdı. FIFA'nın iki ekip taraftarları arasında düzenlediği 'Hangi taraftar daha tutkulu' anketine 1 buçuk milyonu aşkın kişi oy verdi.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın resmi Twitter hesaplarının yanı sıra, iki ekibin eski yıldız futbolcuları ve ünlü taraftarlar da anketi paylaşarak büyük kitlelere ulaşmasını sağladı.

'BİZİMLE AYNI CÜMLEDE DAHİ OLAMAZSINIZ!'

60 bin kişiyi aşkın kişinin 'retweet' yaptığı, 100 115 binden fazla kişinin 'beğendiği' anket için toplam 1 milyon 574 bin 203 kişi oy kullandı. Bir ara Galatasaray'ın farklı şekilde öne geçtiği anketin sona ermesine yakın Fenerbahçe taraftarları üstünlüğü ele geçirdi ve yüzde 57,3'lük bir oranla en çok oy alan taraf oldu. Galatasaray taraftarlarının oy oranı ise yüzde 42,7'de kaldı. Anketin sonuçlanmasının ardından bir paylaşım yapan Fenerbahçe, "Konu gerçek bağlılık ve aidiyetse bizimle aynı cümlede dahi olamazsınız! #BizFenerbahçeyiz" ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal