En İyi Triceps Hareketleri

Vücut geliştirme sporuyla ilgilenenlerin en çok araştırdığı konulardan biri de triceps hareketleri… Peki, en iyi biceps hareketleri nelerdir? Bu sorunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

31.01.2019-16:20 - (Son Güncelleme: 31.01.2019-16:14) En İyi Triceps Hareketleri

Vücut geliştirme sporuyla ilgilenenlerin en çok araştırdığı konulardan biri de triceps hareketleri… Peki, en iyi biceps hareketleri nelerdir? Bu sorunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

Vücut geliştirme (fitness) ile ilgilenen ya da bu spora yeni başlayan kişiler genellikle en etkili ve en iyi triceps hareketleri konusunda araştırmalar yapmaktadır.

İşte gelişiminiz açısından sizin için en iyi triceps hareketleri…

Dips Hareketi

Hareket süresince gövde, zemine karşı dik tutulmalı ve her bir tekrarın üst kısmında dirsekler kilitlenmelidir.

Triceps Push-Ups

Göğüs kaslarından daha fazla triceps kaslarının çalıştırılması için yapılması gereken, aşağı doğru inilirken dirsekleri yan tarafta tutmaktır. Omuz kaslarında herhangi bir problem yoksa yakın bir el duruşu tercih edilebilir.

Dumbbell Lying Triceps Extensions

İki adet dambılla birlikte yukarıya bakacak şekilde uzanılır. Dambılları kollar düz bir halde, avuç içleri birbirine bakacak biçimde başı üstünde tutulur.

Üst kollar hareket ettirilmeden, üst kollar zemine paralel olana dek dirsekler bükülür. Daha sonra kollar düzleştirilerek ağırlıklar başlangıç pozisyonuna yeniden kaldırılır.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal