En İyi Protein Tozu

Vücut geliştirme sporuyla ilgilenenlerin en çok araştırdığı konulardan biri de en iyi protein tozu... Pek çok sporcu daha fit bir görüntüye kavuşmak için en iyi protein tozu konusunda araştırmalar yapıyor. Peki en iyi protein tozu hangisidir? Tüm detaylar haberimizde…

26.05.2018-17:39 - (Son Güncelleme: 26.05.2018-17:36) En İyi Protein Tozu

PROTEİN TOZU

Protein tozu, en fazla tüketilen supplementtir. Çünkü vücut için gerekli günlük protein ihtiyacı, sadece besinlerden karşılanacak kadar az miktarda değil; bir de sporla ilgileniyorsanız emin olun asla değildir. Kas gelişimine en çok katkıyı sağlayan proteinleri vücuda yeterli miktarda alabilmek adına, protein tozu gibi takviyelere ihtiyaç duyulması kuvvetle muhtemeldir.

EN İYİ PROTEİN TOZU

Weider Premium Whey


Dünyanın en fazla sevilen ve kullanılan protein tozlarından olan Weider Premium Whey, eşsiz lezzetteki aroma seçenekleri ve kaliteli ham maddesiyle biliniyor. Ayrıca Weider, rahatlıkla çözünebilen bir protein tozu olmasından dolayı da sıkça tercih edilen bir protein tozu türüdür. BCAA ve izole protein oranının çok olması da sevilen diğer özellikleri… Tek servisinde 23 gram protein bulunan Weider Whey Protein, toplamda 77 servis barındırıyor.

Optimum Gold Standard Whey

Dünyanın en çok satılan protein tozu olan Optimum Gold Standard Whey, her özelliği bir kutuda isteyenlerin tercihi oluyor.  Her damak tadına uygun, 9 tane aroma seçeneği mevcut. İstenen tüm özelliklere sahip. Tat anlamında da başarılı, ham maddesi çok kaliteli, içeriği zengin, protein oranı fazla ve yeterince güvenilir. Bu tozun en sevilen özelliklerinden biri de suda rahat karışması…  Tek servisinde 24 gram protein mevcut ve BCAA oranı %22. Toplamda 74 servise sahip…

Scitec Whey Professional

Scitec, son zamanlarda hızla değer kazanan markalarından biri. Arnold Classic 2017 şampiyonu Cedric McMillan’ın sponsoru olan bu marka, kaliteli ham madde ve zengin içerik özellikleriyle son zamanlardda değer kazanmış durumda... İçerdiği sindirim enzimleriyle sindirimi kolaylaştırırken, ek olarak bulundurduğu amino asit karışımı da oldukça zengin. Scitec Whey Professional, tek serviste 22 gram protein ve toplamda 78 servis bulunduruyor. BCAA oranı ise %23.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal