'En Çok Kazanan Takım Rekorunu Kırmak İstiyoruz'

Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, antrenman öncesi Nuri Asan Tesisleri’nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

05.03.2020-14:06 - (Son Güncelleme: 05.03.2020-14:04) 'En Çok Kazanan Takım Rekorunu Kırmak İstiyoruz'

Rakibimizle aramızdaki puan farkı 10 puana çıktı. 3 puanlı sistemde her şey olabilir. O yüzden motivasyonumuzu kaybetmeyeceğiz. Bunun için farklı motivasyon unsurlarını devreye sokuyoruz. Bunlardan bir tanesi şampiyonluğun yanında bu haftaki galibiyetle birlikte Samsunspor tarihindeki üst üste galip gelme rekorunu (10 maç) egale ettik. Rekoru kırmak için önümüzde bir fırsat var. Sancaktepe maçını kazanınca Samsunspor tarihinin en fazla üst üste maç kazanılan dönemi yaşamış olacağız.

Onun altına da imzamızı atacağız. Burada başkanı, yöneticisi, hocası, futbolcular, taraftarımız ve camiamız bu başarının altına imza atacak. Sonrasında bu motivasyon bitmeyecek ve 13 maçlık Türkiye profesyonel liglerinin rekorunu kırmak için uğraş vereceğiz. O da bitmeyecek 17’de 17 gibi bir hedefimiz olacak. Yani bir yarı sezonda her maçını kazanmış bir takım olmak için uğraşacağız. Bundan ötürü de kalan maçlarımızı kazanmak zorundayız.

Şimdi karşılaşacağımız Sancaktepe takımı, gerek hocasıyla gerekse futbolcu kadrosuyla, kulüp yapılanmasıyla ortaya güzel bir takım çıkarttılar. Ligde de Manisa FK takımına yaklaşarak 3. sıraya kadar yaklaştılar. Son haftalarda da çok ciddi bir grafikleri var. Zor bir maç olacak.

İnşallah son haftalarda ortaya koyduğumuz bu motivasyonu Sancaktepe maçına taşıyarak, kendimize yakışan mücadeleyi ortaya koyacağız. Taraftarımızın da desteğiyle üst düzey bir mücadele ve bize yakışan futbol kalitesiyle de kazanmak için ortaya koyduğumuz sebeplerle beraber maçımızı kazanıp, yolumuza kayıpsız devam etmeye çalışacağız. Her maçı kazanmamız ile birlikte Türkiye liglerinin puan rekorunu da kırmak istiyoruz. Bu da bizim için önemli bir motivasyon kaynağıdır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal