'En Büyük Hedef Takımı Ligde Tutmak'

MKE Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden bir tanesinin Ankaragücü olduğunu söyledi.

10.02.2020-16:44 - (Son Güncelleme: 10.02.2020-16:38) 'En Büyük Hedef Takımı Ligde Tutmak'
Takım hakkında açıklamalarda bulunan Fatih Mert şu şekilde konuştu:

Başkan Fatih Mert, "Ankaragücü camiasının temsil anlamında küçüldüğünü gördüğünü belirterek, Camiamız adına bazı katıldığımız organizasyonlarda üzüldüm, Ankaragücü benim gözümde Türkiye'nin en büyük kulüplerinden bir tanesi. Oralarda temsil anlamında Ankaragücü'nün küçüldüğünü gördüm. Ankaragücü'nün bundan önce, hentbol, kadın voleybolu, basketbol ve bisiklette takımı var. Maalesef biz şimdi küme düşmemeye oynayan bir futbol takımını konuşuyoruz. En büyük hedefimiz bu sezon bu takımı ligde tutmak. Ondan sonra Ankaragücü'nde yapılacak çok iş var" şeklinde konuştu.

"Orada insanlar can derdinde işte Elazığ'da"

Başkan Fatih Mert, abartı lafları doğru bulmadığını vurgulayarak, "Sosyal medyadan, televizyonlardan görüyorum. Bizim taraftarımız da çok sert tepki vermemizi istedikleri durumlar oluyor ama sonuçta bu futbol. Bunu ülke, devlet meselesi haline getirmeye hiçbirimizin hakkı yok. Çünkü ülkemizin çok ciddi sorunları var. Üst üste gelen bir sürü felaket var. Orada insanlar can derdinde işte Elazığ'da, şehitlerimiz oluyor, bir sürü sorunlar oluyor. Bunların yanında biz 3 puan için ülkeyi karıştırmaya ve yanlış işler yapmaya burada hiç kimseyi söylemiyorum başta ben ve Ankaragücü camiası için söylüyorum. Futbolu sahada oynayacağız ve sahada bitecek. Biz de en zor durumda olan kulüplerden bir tanesiyiz, bunun için ortalığı ayağa kaldırmanın gereği yok. Oturup kurullar konuşabilir bunu. Yarın bir toplantı var TFF'de yapacağız, Kulüpler Birliği toplantısını. Federasyon başkanı ve MHK başkanı da orada olacak. Ben şimdi burada söylediklerimde daha fazlasını orada söyleyeceğim" dedi.

"Taraftara Çağrı"

Taraftara çağrı yapan Fatih Mert, "Ankaragücü taraftarı 2'nci ligde bunu zaten ispat etti. Kasabalara 5 bin kişi deplasman yaparak, bin kişilik stada 2-3 bin kişi giderek kendini zaten gösterdi. Türkiye'nin her yerinde övgüyle bahsediliyor. Elinden gelen gayreti gösteriyor, cefakar bir taraftarımız var. Bize güveniyorlar, biz de onlara güveniyoruz. Fenerbahçe maçında 90 dakika takımı desteklesinler biz de galibiyetimizi alalım, ligde kalmak için işimize gücümüze bakalım" dedi ve konuşmasını bitirdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal