Emrullah Şalk: İbrahim Üzülmez Tanıdığım En İyi Antrenörlerden Biri

Bursaspor’un devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Emrullah Şalk, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

28.01.2020-15:11 - (Son Güncelleme: 28.01.2020-15:07) Emrullah Şalk: İbrahim Üzülmez Tanıdığım En İyi Antrenörlerden Biri

Bursaspor’un devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Emrullah Şalk, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Şalk, İbrahim Üzülmez’in çok iyi bir antrenör olduğunu dile getirdi.

İşte Emrullah Şalk’ın o açıklamaları:

İzleyenler de kulübede görüyor. Duygusal bir adam, mert bir adam ve işine çok saygısı var. İbrahim hocanın en sevdiğim özellikleri bunlar. O’nun için kolay diye bir şey yok. Geçen sezon Gençlerbirliği’nde güzel günlerimiz geçti. Bu ligde de tecrübe sahibi. İşine saygısı olan, disiplinli ve gördüğü doğruyu söyleyen bir adam.

Benim gözümde bugün ligler arasında çok fazla kalite farkı yok. Antrenörlük de oyuncu idare etme sanatı. 25 farklı bölgeden, ırktan, dinden, kültürden insanlar var. Bu birbirinden farklı topluluğu kaynaştırıp idare eden başarılı oluyor, İbrahim hoca da iyi bir sanatkar.
Şu an oynayan bir kalecimiz var, Çağlar oynadığı müddetçe de desteğimiz sürecek, sıramızı bekleyeceğiz. Çağlar benden çok daha iyi bir kaleci, ben de ondan daha tecrübeliyim. Çağlar, kardeşim gibi. Aramızda çok iyi bir bağ var.

Hep böyle oynasın, ben devamlı onun arkasında beklemeye razıyım. Neresinden bakarsanız bakın Bursaspor’un bu ligde yeri yok. Çok yüksek bir borçtan da bahsediliyor, bunun da tek kurtarır yönü Süper Lig’e çıkmak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal