Emre’nin Aklındaki Hoca Adayı Belli Oldu!

Teknik adam problemini sonlandırmayı planlayan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç ve Emre Belözoğlu, bir araya geldi.

02.05.2020-14:11 - (Son Güncelleme: 02.05.2020-14:07) Emre’nin Aklındaki Hoca Adayı Belli Oldu!

Fenerbahçe’de gelecek sezon planlamaları son sürat devam ediyor. Başkan Ali Koç, Damien Comolli’den sonra boşalan Sportif Direktörlük makamını Emre Belözoğlu’na verdi. İkili, teknik adam problemini çözmek için büyük çaba gösteriyor.

EMRE’NİN AKLI YERLİ HOCADA

Hırvat hoca Nenad Bjelica öncelikli olmakla birlikte birçok yabancı ve yerli hocayla toplantılar yapıldı. Bu olayda şu sıralar kesin bir karar alınmış değil. Kısa zaman içerisinde bu kararın alınması planlanıyor. Emre Belözoğlu yerli bir teknik direktörü kulübün başına geçirmek planlıyor.

ABDULLAH AVCI İSMİ GÜNDEMDE

Emre’nin kadroyu emanet etmeyi istediği hoca ise Abdullah Avcı. Avcı, Başakşehir’in başındayken Emre’nin teknik direktörlüğünü yapmıştı. İkili arasında iyi bir iletişim söz konusu. Emre, Avcı adını Başkan Ali Koç ile açıklamış durumda.

ALİ KOÇ’NIN, AVCI HAKKINDA SORU İŞARETİ VAR

Başkan Koç ise Avcı hususunda kesin bir karar vermiş değil. Ersun Yanal’ın takımdan gitmesinden sonra Başkan Koç ile Abdullah Avcı ile toplantı yapmıştı. Fenerbahçe eleştiriler sebebiyle bu toplantıyı yalanlamıştı.

Beşiktaş’tan gittikten sonra kendisine yöneltilen teklifler ile alakalı Avcı, "Ayrıldıktan sonra yurt içi yurt dışından dolaylı olarak teklif aldım. Kariyer planlamasını sağlık işi düzeldikten sonra yapacağım" şeklinde konuşmuştu.

Teknik adam olarak Medipol Başakşehir dışında takım bazında Süper Lig’de yalnızca Beşiktaş’ı çalıştıran Avcı, 2011 senesinde başına geçtiği A Milli Futbol Takımı’nı da 2013’te ayrılmak zorunda kalmıştı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal