Emre ve Okay’ın Yeni Hocası Cardoso’dan Büyük Gaf!

Milli futbolcular Emre Mor ve Okay Yokuşlu’nun forma giydiği Celta Vigo'nun yeni teknik direktörü Miguel Cardoso'nın mavi beyazlı takımdaki macerası sıra dışı bir olayla start aldı.

16.11.2018-17:48 - (Son Güncelleme: 16.11.2018-17:45) Emre ve Okay’ın Yeni Hocası Cardoso’dan Büyük Gaf!

Real Madrid karşısında evinde aldığı 4-2’lik mağlubiyetin ardından teknik direktör Antonio Mohamed'le yolların ayrılması sonrası, daha önce Rio Ave, Shakthar Donetsk ve Nantes gibi takımları çalıştıran Portekizli teknik adam, Celta Vigo'nun yeni hocası olmuştu.

Miguel Cardoso, yeni takımının kendisi adına düzenlediği imza töreninde büyük bir pot kırdı.

Cardoso, imza töreninde yeni takımı Celta Vigo yerine "Real Club Deportivo ile yeni bir serüvene atılmanın mutluluğunu yaşıyorum." diyerek başladı. Portekizli teknik direktörün bu sözleri üzerine salonu büyük bir sessizlik kaplarken, kısa süre içinde hatasının farkına varan Cardoso, "Pardon Celta Vigo" ifadesiyle hatasını düzeltti.

Galiçya bölgesinde yer alan iki sıkı rakip Celta Vigo ile Deportivo La Coruna arasında uzun yıllara dayanan bir ezeli rekabet yaşanıyor.

Cardoso'nun 2012-2013 sezonunda Deportivo La Coruna'da yardımcı antrenör görevi yapması İspanyol basınında; "Acaba aklı orada mı kaldı?" şeklinde yorumlanırken, özellikle sosyal medyada Celta Vigo taraftarları yeni teknik adamlarının bu gafına tepki gösterdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal