Emre Mor'dan Transfer Açıklaması Geldi! ''Bu Dedikodulara Son Verin!''

Emre Mor hakkında geçtiğimiz günlerde transfer açıklamasında bulunan Serhat Yılmaz isimli menajer için genç oyuncudan bir açıklama geldi.

22.07.2019-16:19 - (Son Güncelleme: 22.07.2019-16:40) Emre Mor'dan Transfer Açıklaması Geldi! ''Bu Dedikodulara Son Verin!''

Geçtiğimiz günlerde Emre Mor ile ilgili açıklamarda bulunan ve kendisinin genç oyuncunun menajeri olduğunu iddia eden Serhat Yılmaz şu sözleri söylemişti.

"Emre Mor sürekli yalan söylüyor"

"Emre Mor'un tutumunu tutarsız buluyorum. Emre Mor muhtemelen herhangi bir takıma gitmeyecek. Sürekli yalan söylüyor, herkese karşı hem de. Ben kendisiyle yaptığı toplantıda Galatasaray'a transferi için bir plan yaptım. 1.7 milyon Euro talep edecektik Galatasaray'dan. O beni devre dışı bırakarak Galatasaray'dan 500 bin Euro istedi. Celta Vigo'dan parasız çıkabileceğini söyledi. Celta Vigo bunu kabul etmiyor. Kiralasa bile ücret talep ediyor."

"Emre Kendini Beşiktaş'a da Önerdi"

"Emre geçtiğimiz günlerde kendisini Beşiktaş'a da önerdi fakat Abdullah Avcı'nın bu transferi istememesi nedeniyle Beşiktaş hiçbir teklif yapmadı. Emre muhtemelen Celta Vigo'da kalacak." dediği öğrenildi.

Emre Mor'dan Serhat Yılmaz'a; ''Onu Tanımıyorum''

Instagram hesabından paylaştığı bu gönderide Emre Mor:

"Serhat Yılmaz'ın kim olduğunu bilmiyorum, menajerim değil. Lütfen bu gereksiz dedikodulara bir son verin."

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal