Emre Mor Süper Lig Yolunda! Teklif Yapıldı

Sezon başında Almanya’nın Borussia Dortmund ekibinden İspanyol Celta Vigo’ya büyük umutlarla transfer edilen milli oyuncu Emre Mor’la ilgili transfer haberleri bitmek bilmiyor.

12.04.2018-15:15 - (Son Güncelleme: 13.04.2018-11:02) Emre Mor Süper Lig Yolunda! Teklif Yapıldı

Bu sezon 13 milyon Euro bonservisle Celta Vigo’nun tarihinde en pahalı 2. transfer olan Emre Mor’un beklentileri karşılayamaması nedeniyle kadro dışı bırakılmıştı. Menajerlerin Beşiktaş’a önerdiği genç oyuncunun transferine siyah beyazlı yöneticilerin sıcak baktığı ve transfer çalışmalarına başladığı öne sürüldü.

ÖNCELİKLİ HEDEF KİRALAMA

Danimarka Ligi ekibi Nordsjaelland'ta oynadığı süreçte de Beşiktaş’ın transfer listesinde bulunan ancak Borussia Dortmund'a kaptırılan genç oyuncunn, tekrar transfer gündemine girdiği belirtildi.
Celta Vigo'da kadro dışı bırakılması yüzünden mutlu olmadığı ve kulüpten ayrılmak istediği bildirildi.

Sezon başında Borussia Dortmund takımından 13 milyon Euro (66 milyon TL) bedelle İspanyol temsilcinin yolunu tutan kanat oyuncusu için siyah beyazlı idarecilerin öncelikli olarak kiralama yoluna gideceği öğrenildi.

“TAKIM ARKADAŞLARINDAN FARKLI DAVRANIYOR”

Celta Vigo'nun ligde oynadığı son karşılaşmada kadroda yer almayan Emre Mor hakkında teknik direktörü Juan Carlos Unzue, İspanyol basınına açıklamalarda bulunmuştu.

İspanyol teknik adam, "Emre'yi Sevilla maçı kadrosuna almadım çünkü geçen hafta ona da söylediğim gibi davranışları, takım arkadaşları ile aynı değil. Diğerlerinden farklı davranıyor. Sezon bittiğinde bazı şeylere karar vereceğiz" şeklinde konuşmuştu.

Emre Mor’un Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de transfer listesinde olduğu, Celta Vigo’nun ilk aşamada genç oyuncuyu kiralık gönderebileceği öğrenildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal