Emre Mor Aslan Oluyor!

Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk için geri sayıma başlayan Galatasaray’ın milli oyuncu Emre Mor’u transfer edeceği öne sürüldü.

04.05.2018-16:45 - (Son Güncelleme: 04.05.2018-16:31) Emre Mor Aslan Oluyor!

Sezon başında 13 milyon euro karşılığında Almanya’nın Borussia Dortmund ekibinden İspanya’nın Celta Vigo takımının yolunu tutan Emre Mor, La Liga'da beklentilerin altında kaldı ve geçtiğimiz günlerde teknik direktörü tarafından ikinci defa kadro dışı bırakıldı.

Genç oyuncunun kadro dışı kalması sonrası Almanya'dan bomba gibi bir transfer iddiası geldi. Ülkenin en prestijli gazetelerinden Bild, milli oyuncunun sezon sonunda Celta Vigo’dan ayrılarak Galatasaray'a transfer olacağını öne sürdü.

Haberde "Emre Mor, Borussia Dortmund'un ardında Celta Vigo'da da aradığı ortamı bulamadı. Emre'nin gelecek sezonki durağı Galatasaray olacak" ifadesi kullanıldı.

20 yaşındaki oyuncu, devre arası transfer döneminde de sarı kırmızılı ekibin gündemine gelmişti. Galatasaray yönetimi, tecrübeli teknik adam Fatih Terim'in isteğiyle Emre Mor için Celta Vigo'ya 2 yıllık kiralama teklifinde bulunmuş fakat İspanyol ekibinin idarecileri sarı kırmızılıların bu teklifini kabul etmemişti.

Güneş

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal