Emre Kılınç: 'Tek Başıma Olsam Düşünmeden Avrupa'ya Giderdim'

Sivasspor'da top koşturan transferin bomba isimlerinden Emre Kılınç, ileride yapacaklarıyla alakalı konuştu.

29.04.2020-10:28 - (Son Güncelleme: 29.04.2020-10:25) Emre Kılınç: 'Tek Başıma Olsam Düşünmeden Avrupa'ya Giderdim'
Demir Grup Sivasspor'la mukavelesi sezon sonunda sona erecek olan ve büyük takımların takibinde olan Emre Kılınç, geleceğine dair samimi bir konuşma yaptı.

İşte Emre Kılınç'ın konuşmaları:

"İspanya'dan beni isteyen birden fazla takım var, bir tanesi yüksek seviye. Fransa ve Almanya'dan da teklifler geldi. Tek başıma olsam hiç düşünmeden Avrupa'ya giderdim ama kararlarımızı ailemi düşünerek alıyorum, kariyerimi eşimle planlıyorum. İstediğiniz kadar para kazanın, iyi yerlere gidin her şeyden önemlisi mutlu olmak. Benim bu konudaki kıstasım ise ailemin ve eşimin mutlu olması."

Avrupa'nın zararı Süper Lig'i katladı

"Taraftar futbolun maddi manevi her şeyi. Ancak seyircili oynamak herkesi riske eden bir durum, binlerce insan karşılaşma için bir araya geliyor. Sadece taraftarlar değil çalışan insanlar, görevliler, herkesi düşünmek gerekiyor. Maçlar bir şekilde oynanacak. Önemli olan Koronavirüs salgını nedeniyle yaşadığımız bu dönemi iyi bir şekilde atlatmak. Biz malımızı, mülkümüzü her şeyimizi kaybedelim ama annemiz, babamız, eşimiz, çocuklarımız bu süreçten zarar görmeden çıksın."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal