Emre Kılınç: Şampiyonluk Lafı Çok Büyük Bir Laf

Devre arası hazırlık kampını teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde Antalya’da sürdüren Sivasspor’da yıldız futbolcu Emre Kılınç açıklamalarda bulundu.

07.01.2020-16:35 - (Son Güncelleme: 07.01.2020-16:27) Emre Kılınç: Şampiyonluk Lafı Çok Büyük Bir Laf

Devre arası hazırlık kampını teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde Antalya’da sürdüren Sivasspor’da yıldız futbolcu Emre Kılınç açıklamalarda bulundu.

Sivasspor’un yıldız ismi Emre Kılınç Süper Lig’de yakaladıkları başarıyı ve şampiyonluk iddiaları hakkında acıkmalarda bulundu.

Sivasspor'un şampiyonluğundan bahsetmek için erken olduğunu söyleyen genç yetenek Emre şöyle konuştu:

"Şampiyonluk lafı çok büyük bir laf, şu an için çok erken. Son 5 hafta kalsa bunlar belki çok net konuşulabilir. En son geçen sene Kasımpaşa ligin ilk yarısını çok iyi şekilde bitirmişti. Ligin ikinci yarısında çok büyük sıkıntı yaşamışlardı. Bizim öyle bir sıkıntı yaşayacağımızı Allah'a şükür düşünmüyorum ama şu an şampiyonluktan bahsetmek için çok erken. Biz kendi aramızda acaba olur mu diye tabii ki konuşuyoruz ama önemli olan maç maç gitmek. Lig maçından da önce önümüzde Malatya maçı var. Şu an sadece ona odaklandık. Ondan sonra Beşiktaş maçımız var. Tekrar Malatya, sonra Rize ile oynayacağız, çok sıkışık bir programımız var, bu sıkışık program bizi çok iyi yerlere getirebilir. Kötü giderse, Allah korusun her şey bir anda yerler bir olabilir. Mental ve fiziksel olarak en iyi durumda olmaya çalışıyoruz. Şampiyonluk şu an için belki hayal değil, önceden hayaldi ama şu an için belki ufukta olabilir mi diye düşünüyoruz ama bunun sözünü şu an kimse veremez. Büyük takımlar bile şampiyonluk sözü veremez. İnşallah sezon sonu şampiyon olursak, o zaman konuşuruz, bugünleri hatırlarız."

"Tek bir kulüp söyleyemem, şu an Başakşehir çok iyi oynuyor, Trabzonspor'un yapılanması çok iyi. Diğer kulüplerden bahsetmek bile istemiyorum. Üç büyükler, en tecrübelileri onlar. Galatasaray'ın geçen sene arkadan gelip nasıl şampiyon olduğuna şahit olduk. O yüzden 4 puan hiçbir şey. Her zaman bu farkı koruyamayabiliriz ama en azından yukarılarda kalmamız lazım ki son ana kadar bu işi götürmemiz açısından. Çünkü 8 puanlık farkı kapatan bir kulüp 4 puanı kapatır. Diğer kulüpler de hepsini yapabilecek potansiyele sahip kulüpler. Çünkü biz onlarla kıyaslandığımız zaman devede kulak kalırız. En büyük rakibimiz şu an için kendimiziz. Bizim kendi kapasitemizin üzerine çıkmamız gerek ki o kulüplerle yarışabilelim." İfadelerinde bulundu.

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal