Emre Kılınç: 'Onların da Pozisyonu Yoktu'

Galatasaray'a imza atan Emre Kılınç, Macaristan maçının ardından açıklamalarda bulundu. Milli Takımımızın Macaristan'a 1 - 0 yenildiği karşılaşmanın sonrasında Emre Kılınç değerlendirmelerde bulundu.

04.09.2020-09:20 - (Son Güncelleme: 04.09.2020-09:14) Emre Kılınç: 'Onların da Pozisyonu Yoktu'

Eski takım arkadaşı Mert Hakan Yandaş ile Sivas'ta maça çıkmanın heyecanını yaşadığını söyleyen Kılınç, "Sivas, Mert Hakan ile ikimizin eviydi. Galip gelmek isterdik. Çok istiyorduk kazanmayı. Rakibimiz, bugün bizden daha fazla istedi. Onlar bizden daha hazırdı." ifadelerini kullandı.

'SIRBİSTAN’A MOTİVE OLMALIYIZ'

Maçın ortada olduğunu ve rakibin de pozisyonunun olmadığını belirten Kılınç, "Yeni arkadaşlar vardı, daha farklı bir takımla çıktık. Yeterli olmadı. Maç ortadaydı. Onların da çok net pozisyonu yoktu. Bugünü unutmalı ve Sırbistan'a motive olmalıyız. Orada kazanmak için elimizden geleni yapmalıyız." sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

'İSTEDİKLERİMİZİ SAHAYA YANSITAMADIK'

Genç file bekçisi rakip Macaristan'ın daha hazır olduğuna dikkat çeken Sırbistan karşılaşmasını kazanmak istediklerini vurguladı. Uğurcan'ın konuşması ise şöyle:

"Aslında maça istediğimiz gibi başlayamadık. Macarlar bizden daha güçlüydü, ikili mücadelelerde ayakta kaldılar. Bizden daha hazırlardı. Liglerimiz geç bitti, geç toplandık. İstediklerimizi sahaya yansıtamadık. Sırbistan maçını kazanmak istiyoruz"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal