Emre Demir için Resmi Teklif Yapıldı

Beşiktaş, Kayserispor’da top koşturan genç yetenek Emre Demir için resmi teklifini sundu. Taraflar, bu hafta yapılacak olan Kayserispor- Beşiktaş karşılaşmasında ikinci defa iletişime geçmeyi planlıyor.

02.07.2020-11:09 - (Son Güncelleme: 02.07.2020-11:07) Emre Demir için Resmi Teklif Yapıldı

Yeni sezon için transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, Kayserispor’da görev yapan Emre Demir için resmi teklifi sundu. Teknik adam Sergen Yalçın’ın isteği doğrultusunda çalışmalara başlayan siyah-beyazlı yöneticiler, Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ile 16 yaşındaki genç yeteneğin transferi için masaya oturdu. Futbolcuyla alakalı gerçekleşen ilk görüşmede olumlu sonuç çıkmazken, Beşiktaş’ın vermiş olduğu teklifin, Kayserispor yönetiminin Emre için düşündükleri bonservis ücretinin altında kaldığı ortaya çıktı.

Fakat Beşiktaş yönetiminin, bu hafta deplasmana gideceği Kayserispor maçı öncesi sarı- kırmızılı idarecilerle Emre Demir için ikinci bir konuşma yapacağı da aktarıldı.

MENSAH İÇİN DE FİYAT SORULACAK

Beşiktaş’ın transfer planlarında yer alan bir diğer futbolcu ise Bernard Mensah. Siyah- beyazlıların, Emre Demir’in yanı sıra Kaysersipor’da top koşturan 25 yaşındaki yıldız için de sarı- kırmızılı kulüple iletişime geçeceği öğrenildi. Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı da geçtiğimiz zamanlarda, hem Emre Demir hem de Mensah için yurt içi ve yurt dışından teklifler geldiğini açıklamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal