Emre Çolak ve Semih Kaya: 'Boş Sözleşmeye İmza Atarız'

Galatasaray yerli transferinden eski oyuncularına yönelirken Emre Çolak ve Semih Kaya boş kontrata imza atacaklarını ifade etti.

17.07.2020-09:39 - (Son Güncelleme: 17.07.2020-09:32) Emre Çolak ve Semih Kaya: 'Boş Sözleşmeye İmza Atarız'

Transfer harekatına hızlı bir giriş yaparak Olympiakos'tan Omar Elabdellaou, Rizespor'dan Oğulcan Çağlayan ve Arda Turan ile anlaşma sağlayan Galatasaray iki eski oyuncusu ile daha iletişime geçti.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) yeni yabancı ve altyapıdan yetişen futbolcu kararının sonrasında tekrardan yapılanmaya gitmek mecburiyetinde kalan Galatasaray'da teknik adam Fatih Terim'in raporu doğrultusunda iki hamle daha yapıldı.

SEMİH KAYA: 'MİKTARI SİZ BELİRLEYİN'

Şu sıralar boşta olan Semih Kaya ile iletişime geçen Galatasaray, deneyimli oyuncu ile 1+1 senelik kontrat üzerinden prensipte anlaştı. Semih de Galatasaray ile herhangi bir ücret üzerinden konuşmayacağını ve kendisi için uygun olacak kontrat miktarına imza atabileceğini sarı-kırmızılı yönetime aktardı.

EMRE ÇOLAK: 'PARASIZ PULSUZ OYNARIM'

Semih Kaya'nın sonrasında bir hamle daha yapan Galatasaray, bu defa da Emre Çolak ile konuştu. Deportivo'dan kontratını eline alan Çolak, sarı-kırmızılı idareciler ile yaptığı toplantıda, 'Boş sözleşmeye imza atarım, Galatasaray benim yuvam' şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal