Emre Çolak Süper Lig’e Dönüyor!

Süper Lig temsilcilerinden Göztepe İspanya ekibi Deportivo La Coruna'dan Emre Çolak’ı listesine ekledi.

06.04.2020-14:29 - (Son Güncelleme: 06.04.2020-14:28) Emre Çolak Süper Lig’e Dönüyor!

Coronavirüs salgını sebebiyle liglere ertelenmesiyle gelecek sezonun planlarını yapmaya başlayan Göztepe, dış transferde on numara pozisyonu için yerli futbolcuları takibine aldı. Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe'den sezon bitiminde gitmesi gündeme gelen Alper Potuk'tan sonra İspanya kulübü Deportivo La Coruna'dan Emre Çolak'ı da transfer listesine ekledi.

Fenerbahçe'nin kontratı bitecek olan Alper Potuk ile alakalı henüz karara varamamasından dolayı sarı-kırmızılılar, 28 yaşındaki yıldız futbolcusu Emre'ye yöneldi. Galatasaray altyapısından çıkan ve sarı-kırmızılı takımdan 2016- 2017 senesinde Deportivo'ya transfer olarak dikkatleri üzerine çeken Emre Çolak, Al Wahda'da da oynadı. İspanya İkinci Ligi'nde kümede kalma mücadelesi veren Deportivo'da mutsuz olan deneyimli futbolcunun kontratının bitecek olması da Göztepe'ye avantaj sağlıyor.

TÜRKİYE’ DÖNMEK İSTİYOR

Futbol kariyerini Süper Lig'de sürdürmeyi amaçlayan Emre Çolak'a menajeri yoluyla teklif sunacak olan sarı-kırmızılı yönetim sezon sonunda transferi mutlu sonla bitirmek istiyor.

9 KUPA KAZANDI

Galatasaray altyapısından çıkan Emre Çolak, sarı-kırmızılı kulüpte birçok önemli başarı kazandı. 28 yaşındaki tecrübeli oyuncu Cim-Bom'da 3'ü Süper Lig, Süper Kupa ve Türkiye Kupası olmak üzere toplam 9 kupa birden almayı başardı. Emre Çolak, Galatasaray'da 181 maçta sahada yer aldı ve 19 gollük katkı sağladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal