Emre Çolak Galatasaray’a Geri Dönüyor!

Bu sezon ligde şampiyonluk hedefleyen Galatasaray’da flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Sarı kırmızılıların eski futbolcusu Emre Çolak yuvaya dönüyor.

12.04.2018-10:20 - (Son Güncelleme: 12.04.2018-10:17) Emre Çolak Galatasaray’a Geri Dönüyor!

Galatasaray'dan iki sezon önce ayrılarak İspanya’nın Deportivo takımına transfer olan Emre Çolak'ın eski kulübüne geri dönmek istediği öne sürüldü.

Çolak, sarı kırmızılıların teknik patronu Fatih Terim'e “Dönmek istiyorum” dedi. Deneyimli teknik adam da eski öğrencisinin bu talebine olumlu yanıt verdi.

La Liga’da 23 puanla 18. sırada yer alan Deportivo’nun ligde kalması zor görünürken, Emre Çolak’ın takımının ligdeki konumundan dolayı mutsuz olduğu ve ayrılma kararı aldığı belirtildi. Eski teknik direktörü Fatih Terim'i arayan Çolak’ın "Hocam dönmek istiyorum" ifadelerini kullandığı öğrenildi. Terim'in de Galatasaray’da sıkça forma şansı verdiği öğrencisinin bu talebine "Ben de çok mutlu olurum" karşılığını verdiği öne sürüldü.

Sarı kırmızılı ekipte sol ayaklı oyuncu sayısının az olması sebebiyle de Fatih Terim, Emre Çolak'ın transferine çok sıcak bakıyor. Ancak Galatasaray’dan Deportivo’ya bonservissiz transfer olan Emre'nin kulübüyle sözleşmesi 1 yıl daha sürüyor.

Bu sebeple sarı kırmızılı idareciler Emre Çolak’ın transferinde bonservis bedeli ödemek istemediği, Emre Çolak’ın da alacaklarına karşılık bonservisini talep edeceği bildirildi.

Takvim

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal