Emre Can'dan Transfer İtirafı

Dortmundlu Emre Can, sezon arasında Juventus'tan gideceği sırada Premier Lig'de Manchester United'da içinde olmak üzere 3 kulübün teklif yaptığını, fakat eski ekibi Liverpool'u desteklediği için bu teklifleri kabul etmediğini söyledi

09.03.2020-09:54 - (Son Güncelleme: 09.03.2020-09:50) Emre Can'dan Transfer İtirafı
Devre arası transfer döneminde Dortmund'a giden Türk asıllı Alman oyuncu Emre Can, Juventus'tan ayrılık süreciyle alakalı ilk defa açıklama yaptı.

Alman Sky'a açıklamalarda bulunan Emre Can, her zaman sempati duyduğu Dortmund'dan teklif gelince gözü kapalı gittiğini ve bugüne kadar da pişmanlık duymadığını vurguladığı açıklamasında İngiltere'den yapılan teklifleri neden kabul etmediğini de kamuoyuyla paylaştı.

Emre Can eski bir Liverpool oyuncusu olduğunu belirttiği açıklamasında, "Manchester United dahil olmak üzere sadece Premier Lig'den 3 teklif aldım. Ama ben Liverpoolluyum ve bunu kabul etmeyi 1 saniye bile düşünmedim" ifadelerini kullandı.

Dortmund'a gitmesinin hemen ardından ilk 11'in değişmez oyuncularından bir tanesi olan 26 yaşındaki orta saha futbolcusu Emre Can, toplam 7 maçta top koşturup 1 de gol kaydetme başarısı gösterdi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal