Emre Can’dan Ronaldo Yorumu!

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus’un yeni transferi Türk asıllı Alman oyuncu Emre Can, yeni kulübü ve kulübünün transfer etmek istediği Cristiano Ronaldo hakkında açıklamalarda bulundu.

10.07.2018-11:16 - (Son Güncelleme: 10.07.2018-11:14) Emre Can’dan Ronaldo Yorumu!

Juventus’un bonservis bedeli ödemeden renklerine bağladığı Emre Can, Juventus'un büyük bir takım olduğuna dikkat çekerek, "Her şey yolunda. Burada olmaktan çok mutluyum." dedi.

Profesyonelliğinin ilk yıllarında, Juventus taraftarı olan menajerinin kendisine bir gün İtalyan ekibinde forma giyeceğini söylediğini aktaran Emre Can, pek çok iyi oyuncunun formasını giydiği Torine temsilcisine transferinin gerçekleştiğini belirtti.

Real Madrd’de forma giyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun Juventus'a transfer olacağı yönündeki haberlere ilişkin bir soru üzerine Emre Can, "Bence takımdaki herkes adına Cristiano Ronaldo gibi büyük bir oyuncu ile oynamak mükemmel olur. Fakat kulübün onunla temasa geçip geçmediğini bilmiyorum. Şu an yalnızca kendi işime odaklanıyorum." yorumunu yaptı.

Kendisine birçok büyük takımdan teklif geldiğini ancak Juventus'u tercih ettiğini belirten Emre Can, büyük hedefleri ve projeleri olan bir takımda olmak istediğini vurguladı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal