Emre Belözoğlu'dan Erol Bulut Israrı!

Pellegrini ve Bjelica ile konuşmalarını devam ettiren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Emre Belözoğlu'dan gelen Erol Bulut ısrarı üzerine geri adım attı. Sarı- lacivertlilerde gözlerin Bulut'a çevrildiği belirtildi.

12.05.2020-10:20 - (Son Güncelleme: 12.05.2020-10:18) Emre Belözoğlu'dan Erol Bulut Israrı!
Ersun Yanal’ı ile aylar önce göndermesine karşın şu sıralar bir teknik adamla anlaşamayan Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları devam ediyor. Yabancı bir hocayla çalışmak isteyen Başkan Ali Koç, Pellegrini ve Bjelica ile bir süredir toplantılar gerçekleştiriyordu.
BJELİCA İÇİN GERİ ADIM
İlk olarak Pellegrini gibi deneyimli bir teknik adamı takımın başına koymak isteyen Koç, ekonomik olanaklar sebebiyle rotayı Bjelica'ya döndürmüştü.
Hırvat hocayla gerçekleşen toplantılarda büyük aşama kat eden sarı- lacivertli yönetim, gelecek sezon sportif direktör olması beklenen Emre Belözoğlu'dan gelen istek üzerine geri adım attı.
GÖZLER EROL BULUT'A ÇEVRİLDİ
Yerli bir teknik direktörle devam etmenin daha doğru olduğunu belirten Belözoğlu'nun, Erol Bulut hususunda Başkan Ali Koç'u büyük oranda ikna ettiği ifade edildi.
Yönetimin, şu zamana kadar menajerler vasıtasıyla nabız yokladığı 45 yaşındaki teknik adamla ilerleyen zamanlarda video telekonferans yöntemiyle bir toplantı yapması bekleniyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal