Emre Belözoğlu, Obi Mikel İle Yaşananları Anlattı

Süper Lig’de haftanın en çok beklenen maçında rakip sahada Trabzonspor’a 2-1 yenilen Fenerbahçe’nin deneyimli oyuncusu Emre Belözoğlu galip gelemedikleri için keyifsiz olduklarını aktardı. Emre Belözoğlu karşılaşma sonunda Trabzonspor'lu oyuncularla ile gerginlik yaşadığı yönündeki söylentilere cevap verdi.

03.02.2020-10:21 - (Son Güncelleme: 03.02.2020-10:12) Emre Belözoğlu, Obi Mikel İle Yaşananları Anlattı
Medical Park Stadı’ndaki maçın ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Belözoğlu “Kaybettiğimiz için elbette çok üzgünüz ancak en ufak bir motivasyon kaybımız yok. Taraftarımız emin olsun ki sonuna kadar mücadele edeceğiz ve hepimiz şampiyon olacağımıza yürekten inanıyoruz” dedi.

Kritik bir rakip sahada olumlu futbol oynadıklarını vurgulayan 39 yaşındaki oyuncu, “Pozisyon bulmakta başarılı ama sonuçlandırma konusunda eksik kaldığımız maçlardan birini oynadık. Böyle oynarsak şanssızlığı elbette aşarız ve galibiyetler almaya devam ederiz” diye konuştu. Karşılaşma sonrası, kendisinin de içinde yer aldığı gerginlikle ilgili de konuşan tecrübeli oyuncu “Bazı takım arkadaşlarım karşılaşma bitince sahada kaldılar. Onlara doğru koşan Trabzonsporlu bazı futbolcular olduğunu görünce yanlarına gittim. Bir kaptan, bir ağabey olarak orada yapmam gerekeni yaptım. Aralarına girip gerilim olmasını önledim, tarafları ayırıp soyunma odasına gitmelerini sağladım. Ben hiçbir rakip futboluyla herhangi bir olumsuz diyalog yaşamadım." ifadelerini kullandı.

Maç sonu gerilimin, sarı lacivertli Kulüp Başkanı Ali Koç’a stat kapısındaki sözlü saldırıyla alakalı olmadığını belirten Emre Belözoğlu, “Biz sahaya çıkarken maç öncesinde başkana yapılanı duymamıştık. Maçtan epey sonra öğrendik. Herkesin yapması gereken şey sahada kalmak, sahadaki mücadeleye motive olmak olmalı. Böyle bir süreci aklı selim kimse istemez. Oyuncular sadece kendi renkleri için mücadele etmeli, maç bitince her şey bitmeli. Gerçek sporcular, maç bitince bir hesaplaşma içinde olmazlar” dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal