Emre Belözoğlu: Galatasaray Maçı Fenerbahçeli Herkes İçin Önemi Başka

Fenerbahçe’nin başarılı futbolcusu Emre Belözoğlu, Galatasaray ile oynayacakları derbi hakkında açıklamada bulundu.

12.02.2020-13:46 - (Son Güncelleme: 12.02.2020-13:43) Emre Belözoğlu: Galatasaray Maçı Fenerbahçeli Herkes İçin Önemi Başka

Fenerbahçe’nin başarılı futbolcusu Emre Belözoğlu, Galatasaray ile oynayacakları derbi hakkında açıklamada bulundu.

Emre Belözoğlu, Trabzon ve Alanya karşılaşmalarında kaybedilen 5 puanın hiç planlarında olmadığını ifade etti. 39 yaşındaki yıldız kaptan, "Eğer şampiyonluk iddiamızı sürdürmek istiyorsak, bu kayıpları acilen telafi etmek zorundayız. İlk etapta da Ankaragücü maçına odaklanmalıyız. Karşımızda yeni transferler ve yeni bir teknik adamla çıkışa geçen bir rakip var" ifadelerinde bulundu.

Başarılı oyuncu Emre, "Sonraki hafta Kadıköy'de Galatasaray ile oynayacağız. Tabii ki bu derbinin Fenerbahçeli herkes için önemi başka. Ancak şu anda Galatasaray'ı unutup sadece Ankaragücü mücadelesine odaklanmalıyız" açıklamasında bulundu.

Emre Belözoğlu, "Sezonun ikinci yarıları her zaman daha zor olur. Bu sezon ise özellikle 7 takımın birden zirve yarışı vermesi nedeniyle mücadele müthiş geçiyor. Fenerbahçe olarak bundan sonra tüm maçlarımızı tek tek değerlendirerek ilerlemeliyiz. Her zaman, ilk maçımıza kilitlenmeliyiz. Ancak bu şekilde gerçek kimliğimizi bulup, gücümüzü sahaya yansıtabiliriz" değerlendirmesinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal