Emre Belözoğlu Fenerbahçe İddialarına Son Noktayı Koydu

Fenerbahçe'ye transfer olacağı konuşulan Emre Belözoğlu'ndan konuyla ilgili açıklama geldi. Belözoğlu, "Fenerbahçe'nin benim gönlümdeki yeri ayrın. Ama şu an Başakşehir'in başarılı olması için elimden geleni yapıyorum" dedi.

25.12.2018-17:02 - (Son Güncelleme: 26.12.2018-13:16) Emre Belözoğlu Fenerbahçe İddialarına Son Noktayı Koydu

Ailesiyle tatil için Kartalkaya Kayak Merkezi'ne giden ve Bolu şehir merkezinde bir restoranda yemek yiyen Emre Belözoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Süper Lig'in ilk devresini değerlendirdi, Fenerbahçe'nin durumuyla alakalı sorulara da yanıt verdi. Amaçlarının şampiyonluk olduğunu ifade eden Emre, "6 puanlık bir avantajımız bulunuyor. Üç puanlık sistemde çok büyük bir fark olarak görünmese bile ligde çok ciddi bir avantaj olduğunu düşünüyorum. Bizler ilk yarıdan daha iyi hazırlanıp ikinci yarıda sezonu şampiyon olarak sona erdirmek istiyoruz. Tabii kolay değil. Ligimiz zor bir lig. Dinamikleri farklı fakat biz elimizden geldiği kadar sezonun ikinci yarısını ilk yarıdan daha iyi geçirmeye uğraşacağız." diye konuştu.

"FENERBAHÇE'NİN BENİM GÖNLÜMDEKİ YERİ AYRI"

Fenerbahçe ile alakalı bir soruya Emre, "Bunu hiçbir zaman saklamadım. Fenerbahçe'nin benim kalbimdeki yeri ayrı. Orada gerçekten güzel vakitler geçti. Problemli zamanları da birlikte yaşadık. Kader birliği de yaptık. O camianın içinde bana ayrı bir teveccüh oldu. Taraftar her daim bana sahip çıktı. Sokakta yürüdüğüm zaman bunu açık bir biçimde görebiliyorum. Onlara teşekkür ediyorum. Şu an Başakşehir'in başarılı olması için elimden gelenin en iyisini yapmaya uğraşıyorum." cevabını verdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal