Emre Belözoğlu: ''Benim İçin Fenerbahçe Forması Giymek Bir Şeref!''

Fenerbahçe'nin yeni transferi Emre Belözoğlu basın mensuplarının sorularını yanıtladı.. Tekrar Fenerbahçe forması giydiği için mutluluk ve şeref duyduğunu belirten Emre, şu sözlerle konuşmasına devam etti.

25.07.2019-15:53 - (Son Güncelleme: 25.07.2019-15:49) Emre Belözoğlu: ''Benim İçin Fenerbahçe Forması Giymek Bir Şeref!''

Takımda bazı şeyler değişmiş

Emre Belözoğlu: “Takımdan ayrı olduğum dönemde bazı şeyler değişmiş. Bu normaldir ama önemli olan Fenerbahçe'nin değerlerinin, Fenerbahçe'nin aidiyetinin ve hedeflerinin net bir şekilde belirlenmesi. Biz kazanma irademizi gösterirsek güzel günler gelecektir.”

Fenerbahçe'nin alt sıralarda mücadele etmesi zor bir durum

Belözoğlu: “Bir oyuncunun olmadığı bir ortamı eleştirmesinin doğru olmadığını düşünüyorum. Geçen sene kendini Fenerbahçeli hisseden herkes için zor bir seneydi. Fenerbahçe’nin alt sıralarda mücadele etmesi futbolcular için de kolay bir psikoloji değildir.”

Fenerbahçe karar alıyorsa yönetim kurulu ve başkanın kararıdır

Belözoğlu: “Keşke orada olsaydım, şunu şöyle yapardım dediğimden daha çok, Fenerbahçe yenildiğinde üzüldüğüm, belirli durumlarda gördüğümde her Fenerbahçeli gibi benim de sıkıldığım zamanlar olmuştur. Ayrıldığımda üzüntümü söylemiştim, hiçbir şeyi kişiselleştirmedim. Ne o günkü başkanımız, ne yönetici büyüklerimiz ne de o günkü Terraneo ile ilgili açıklamam olmamıştı. Fenerbahçe karar alıyorsa bu yönetim kurulunun, başkanın kararıdır. Bireysel bir karar değildir.”

Bu formayı giymek büyük bir onur ve şeref

Belözoğlu: “O dönem benim ayrılmam istenmişti, bunu saygıyla karşıladım. Fenerbahçelilik duruşumla karşıladım. Bugün buraya geldiğimde yine sayın başkan ve yönetim kurulunun kararıyla, hocanın isteğiyle geldim. Benim için bu formayı yeniden giymek büyük bir onur ve şeref.” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal