Emre Belözoğlu 'Ben Olmasamda Kazanacağız'

A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası elemeleri H Grubu ilk maçında dün deplasmanda Arnavut ile mücadele etti. Karşılaşmanın sakatlanan Emre Belözoğlu, Moldova maçına çıkıp çıkamayacağının belli olmadığını söyledi.

23.03.2019-09:13 - (Son Güncelleme: 23.03.2019-08:59) Emre Belözoğlu 'Ben Olmasamda Kazanacağız'

A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda Arnavutluk ile karşı karşıya geldi. Grup karşılaşmalarında ilk maçına çıkan A Milli Takım, deplasmandan 2-0 galibiyetle döndü.

Karşılaşmanın 65. dakikasın sakatlanan ve yerini Dorukhan Toköz'e bırakan Emre Belözoğlu, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcu, 'Geçmişte ne yazık ki bu turnuvalara bu maçları kazanamayarak gitmedik. Çok önemliydi bence o yüzden. Tecrübe böyle bir şey oluyor. Elimizden geldiğince arkadaşlarımızı bu yönde motive ettik hocamızla ve takımın büyükleriyle. Zaman zaman defans, zaman zaman forvet iyi durdu. Bu tip maçları kazanarak bu turnuvalara gidiliyor. Hedefimiz 6 puan almaktı, Eskişehir'de taraftarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz' diye konuştu.

Moldova karşılaşmasında olup olmayacağı belli olmayan 38 yaşındaki milli futbolcu, 'Önümüzde üç gün var, oturup konuşacağız doktorlarımızla ve hocalarımızla. Ben olmasam da Eskişehir'de kazanacağız' ifadelerene kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal