Emre Akbaba Porto Maçında Oynayabilecek Mi? Albayrak Açıkladı

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında 1-0 kazandıkları BB Erzurumspor karşılaşmasını değerlendirdi.

29.09.2018-10:07 - (Son Güncelleme: 29.09.2018-10:05) Emre Akbaba Porto Maçında Oynayabilecek Mi? Albayrak Açıkladı

Albayrak, Porto deplasmanı öncesinde böyle bir morale ihtiyaçları olduğunu söylerken, sakatlanarak oyundan çıkan Emre Akbaba’nın ciddi bir durumu olmadığını belirtti.

BB Erzurumspor’la oynanan ve 1-0 biten karşılaşma sonrası Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Maçın zor geçtiğini vurgulayan Albayrak, “3 puan almasını bildik. Çok pozisyona girdik ve kaçırdık. Belki de sezonun rekorunu kırabileceğimiz bir müsabakaydı. Erzurumspor’u da tebrik ederim. Çok iyi mücadele ettiler. Bizim adımıza çok önemliydi. Geçtiğimi hafta kaybetmiştik. Bu hafta parolamız 0 3 puandı. Onu almasını bildik. Salı günü Porto’ya gideceğiz. O karşılaşmadan da iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorum. İyi hazırlandık. İyi bir takımız. Daha da iyi olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Emre Akbaba’nın son durumu hakkında da bilgi veren sarı kırmızılı ekibin ikinci başkanı Albayrak, “Sakatlandıktan sonra maçı bırakıp soyunma odasına koştum. Doktorlar ve Emre ile konuştum. Darbe aldığını söyledi fakat ciddi bir durum yok. İnşallah Porto karşılaşmasına kadar yetişecek. Oyundan çıktığı için çok üzüldü. Ben de ona daha çok maçımız var dedim. İyi ki hoca oyundan çıkarmış. Darbe almış, üzerine gitse daha kötü şeyler olabilirdi. Bize böyle oyuncular lazım. Çünkü her zaman sahada kalmak istiyor, mücadeleden kaçmıyor. Onun için hepsine teşekkür ederim.” şeklinde konuştu. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal