Emre Akbaba Alanyaspor’dan Ayrılıyor Mu? Başkan Çavuşoğlu Açıkladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, yıldız oyuncu Emre Akbaba hakkında çıkan transfer haberlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

21.07.2018-10:00 - (Son Güncelleme: 21.07.2018-09:58) Emre Akbaba Alanyaspor’dan Ayrılıyor Mu? Başkan Çavuşoğlu Açıkladı

TRTSPOR'un sorularını yanıtlayan Çavuşoğlu, "Basında Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, Emre Akbaba’yı kadrosuna katmak istiyor deniyor fakat oturup pazarlık yapan bir takım yok. Şu anda transfere ilişkin hiçbir konuşmamız söz konusu değil. Hiçbir kulüp benimle temasa geçmedi." dedi.

Başkan Çavuşoğlu Emre Akbaba’nın büyük bir kulübe gitmek istemesi halinde ona kolaylık sağlayacaklarını vurgularken, "Emre Akbaba en iyi yerli futbolcu, büyük bir kulübe gitmek isterse önünü açacağız diyoruz. Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ile konuştuk, bir futbolcu satarsak düşünürüz dedi, mali kriterlerden ötürü. Fakat hiçbir takım gelip benimle masaya oturmadı. Hiçbir kulüple fiyat konuşmadık" ifadelerini kullandı.

Ayrıca Beşiktaş’ta forma giyen eski oyuncuları Vagner Love ile ilişkili bir soru üzerine "Şu anda Vagner Love gündemimizde değil, transferi kapattık, zaten biz Bobo'yu aldık." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal