Elneny ve Ljajic’den Şok Yanıt!

Adem Ljajic ve Mohamed Elneny’den, ücretlerinde kesintiye gitmek isteyen yönetime şok cevap: “Önce borçları ödeyin sonra indirim isteyin.”

07.04.2020-11:42 - (Son Güncelleme: 07.04.2020-11:37) Elneny ve Ljajic’den Şok Yanıt!

Yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını önlemleri nedeniyle Süper Lig’in ertelenmesi sonrasında mali açıdan daha büyük bir kriz geçiren Beşiktaş, futbolcularla maaş kesintisi görüşmelerine başladı. Fakat siyah- beyazlılara kulübün en fazla maaş alan 2 futbolcusundan flaş cevap geldi. Ljajic ve Elneny, “Tüm dünyada kulüpler ve futbolcular, bu konuda üstlerine düşen görevleri yapıyor. Tabii ki biz de gerekeni yaparız. Ancak ilk olarak geçmiş dönemden kalan alacaklarımızı ödeyin, sonra indirim şartlarını görüşelim” ifadeleriyle koşullu ‘evet’ dedi.

TORUNOĞULLARI VE KOCADAĞ KONUŞTU

Telefonla iki oyuncuyu da arayan idarecilerin, yıldız futbolculardan birbirine yakın yanıtlar aldığı belirtildi. Futbolcuların, “Tüm dünyada kulüpler ve futbolcular, bu konuda üstlerine düşen görevleri yapıyor. Tabii ki biz de gerekeni yaparız. Ancak ilk olarak geçmiş dönemden kalan alacaklarımızı ödeyin, sonra indirim şartlarını görüşelim” karşılığını verdiği ifade edildi. Siyah- beyazlı yönetim, mali sıkıntılar nedeniyle oyuncuların maaşlarını 4 ay geriden veriyor. Futbolcularla, son olarak Aralık ayında maaş ödemelerinin yapıldığı, geçmiş döneme ait ücretlerinin ise henüz hesaplarına gönderilmediği vurgulandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal