Elneny Devreye Girdi, Mısırlı Oyuncu Geliyor!

Beşiktaş'ta gelecek sezonun transfer hareketleri erken başladı. Sergen Yalçın hocalığında şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturmak isteyen siyah beyazlılar gözünü Mısırlı oyuncuya çevirdi.

19.03.2020-12:19 - (Son Güncelleme: 19.03.2020-12:15) Elneny Devreye Girdi, Mısırlı Oyuncu Geliyor!

Kadroya takviye için çalışmalara erkenden başlayan Kartal'a yardım takımın Mısırlı yıldızı Mohamed Elneny'den geldi. Elneny, daha önce Kasımpaşa'da top koşturan, Aston Villa'lı Trezeguet ile konuştu.

İngiliz basını Beşiktaş'ın, Aston Villa'da oynayan Kasımpaşa'nın eski futbolcusu Trezeguet'le temas halinde olduğunu iddia etti. Sezon başında ve ara transfer döneminde de siyah-beyazlıların listesinde olan Mısırlı futbolcunun bu teklife sıcak baktığı bildirildi.

ELNENY VATANDAŞINI GETİRİYOR

Milli takımdan arkadaşı Elneny ile konuşan ve tecrübeli futbolcudan da 'gel' tavsiyesi alan Mahmoud Trezeguet'nin, yeni sezonda Beşiktaş'a gelmeyi prensipte kabul ettiği belirtildi. Bu sezon Aston Villa formasıyla 24 lig karşılaşmasına çıkan Trezeguet sadece 3 gol atıp, 2 asist yaptığı için fazla göze giremedi. Mısırlı futbolcu daha önce Kasımpaşa'da sergilediği başarılı performansın ardından İngiltere'ye transfer olmuştu. Trezeguet'nin Aston Villa ile 2023'e kadar devam eden sözleşmesi bulunmakta.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal