Eljif Elmas İçin İlk Teklif Zenit'ten Geldi!

Dev kulüplerin yakından takip ettiği Fenerbahçe'nin yıldız ismi Eljif Elmas için ilk teklif, Rus takımı Zenit'ten geldi.

04.05.2019-15:04 - (Son Güncelleme: 04.05.2019-14:48)

Bu sezon sarı-lacivertli formayla sergilediği performansla Avrupa devlerinin ilgi odağı olan Eljif Elmas hakkında flaş bir iddia geldi. Adı Atletico Madrid, Lazio, Fiorentina, Tottenham, Sevilla ve Torino takımlarıyla birlikte anılan 19 yaşındaki futbolcuya ilk teklif yapıldı.

EN AZ 10 MİLYON EURO TAHMİN EDİLİYOR

Sabah'ta yayınlanan habere göre; Birçok kulüp tarafından takip edilen Eljif'e ilk ciddi teklif Zenit'ten yapıldı. Rus kulübünün resmi görevlileri aracılığıyla Fenerbahçe'ye 6 milyon euro bonservis bedeli ve bonuslar teklif ettiği konuşuluyor. BAşka takımlardan da teklif alan sarı lacivertli takım genç oyuncu için acele etmeyecek. Eljif'in satışından en az 10 milyon Euro alınması bekleniyor.

SÖZLEŞMESİ 2022 SENESİNE KADAR DEVAM EDİYOR

Kariyerine ülkesinin Rabotnicki altyapısında başlayan Eljif, 2017 senssinde 180 bin Euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. 19 yaşındaki futbolcu bu sezon 37 defa giydiği sarı-lacivertli forma ile 2 gol attı.

Eljif'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2022 senesine kadar devam ediyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal