Elazığspor’un Yeni Teknik Direktörü Orhan Kaynak!

Spor Toto 1. Lig takımlarından Elazığspor, teknik direktörlüğe Orhan Kaynak’ı getirdi.

26.06.2018-13:59 - (Son Güncelleme: 26.06.2018-13:57) Elazığspor’un Yeni Teknik Direktörü Orhan Kaynak!

Elazığspor, teknik direktör Orhan Kaynak ile 1+1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Kulüp tesislerinde gerçekleşen imza töreninde açıklamalarda bulunan Kaynak, Elazığspor'da bulunmaktan ötürü gururlu ve mutlu olduğunu belirtti.

48 yaşındaki teknik adam, hedefinin mücadele eden, özverili bir ekip oluşturmak olduğunu vurgularken, daha önce Trabzonspor, Eskişehirspor, Sivasspor ve Çaykur Rizespor'da görev aldığını hatırlattı.

Kulübün maddi anlamda problem yaşadığına dikkat çeken Kaynak, "Kulüplerin yapısı, maddi anlamda büyük sıkıntı içerisinde. 2-3 futbolcu yetiştirip maddi olarak Elazığspor'a katkı yapabilirsek bu daha önemli bir başarı olmuş olur. Hakemin başlama düdüğünden itibaren mücadele eden ve maçı bırakmayan bir Elazığspor'u oluşturacağız." şeklinde konuştu.

“5-6 NOKTA TRANSFER GEREKİYOR”

Elazığspor Kulübü Başkanı Hacı Murat Yümlü ise, Orhan Kaynak'ın Türk futbolunun önemli teknik adamları arasında olduğunu vurguladı.

Transfer konusunda da çalışmaların sürdüğünü ifade eden Yümlü, şunları söyledi:

"Emre Öztürk ile sözleşme imzalayacağız. Orhan Şam ise ısrarla menajeriyle görüşmemizi istedi. Ben de kendisine menajeriyle kesinlikle görüşmeyeceğimi belirttim. Kadromuza katacağımız oyuncuların menajerleriyle değil kendileriyle görüşme sağlıyorum. Yurt dışında görüşmelerimizi sürdürdüğümüz oyuncular var. Bunlar da Türkiye'ye gelerej, kampımıza katılacak. 5-6 nokta transfer yapmamız gerekiyor. Bu lig kolay geçmeyecek, geçen senekinden daha zor bir lig olacak."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal