Elazığ’da Yumruklar ve Kartlar Havada Uçuştu!

Elazığ 1. Amatör Lig’de lider Fırat Üniversitesi (FÜ) Gençlik ve Spor Kulübü ile ikinci Sürsürüspor arasında oynanan mücadelede kavga çıktı. Maçın hakemi 5 futbolcuya kırmızı kart çıkarttı.

03.12.2018-15:41 - (Son Güncelleme: 03.12.2018-16:09)

Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nin 9. hafta karşılaşmasında ligin yenilgisiz takımları Fırat Üniversitesi (FÜ) Gençlik ve Spor Kulübü ile Sürsürüspor kozlarını paylaştı.

FÜ Sentetik Saha’da oynanan mücadelede tam 5 kırmızı kart çıktı. FÜ Gençlik ve Spor Kulübü'nün 50. dakikada 1-0 öne geçmesinden hemen sonra yaşanan bir ikili mücadelede futbolcular arasında tartışma çıktı.

Tartışma ile beraber bazı oyuncular birbirlerine girerek kavga etti. Diğer yönetici ve oyuncuların araya girmesiyle futbolcular güçlükle yatıştırıldı. Hakem, her iki ekibin teknik sorumlularını tribüne gönderirken, bazı oyunculara da kırmızı kart göstererek oyundan ihraç etti.

Kavganın ardından karşılaşmanın devam edilmesi yönünde karar alan hakem, 18 dakika uzatma verdi. Toplam 5 kırmızı kartın çıktığı müsabakayı ligin lideri olan FÜ Gençlik ve Spor Kulübü 1-0 kazanarak, en yakın rakibi Sürsürüspor'la arasındaki farkı 5'e yükseltti.

Karşılaşmanın son düdüğü sonrası hakemler, sahadan polis eşliğinde ayrıldı. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal