Ekuban Pes Etmiyor

Sezona harika bir başlangıç yapan Caleb Ekuban, son istatistikleriyle önceki sezonu geçti ve kalitesini gösterdi. Sakatlanıp 3 ay boyunca sahalardan uzak kalan Ekuban göz performansıyla doldurdu.

27.03.2020-09:34 - (Son Güncelleme: 27.03.2020-09:33) Ekuban Pes Etmiyor

UEFA Avrupa Ligi eleme maçlarında Sparta Prag’ karşı 1 gol, 1 asist, AEK karşılaşmasında ise 3 golle katkı sağlayarak sezona mükemmel giriş yapan Caleb Ekuban’ın, ligin 4. haftasında yapılacak Gençlerbirliği müsabakası öncesinde sol ayak tarak kemiği kırılmıştı.

3 ay sahalardan uzak kalan Ganalı futbolcu maçlara çok daha güçlü döndü. 26 yaşındaki yıldız, 6 karşılaşmada kısa kısa oynayabildi. Bu 6 maç süresince pes etmeyen başarılı futbolcu, ligde oynadığı son 6 karşılaşmada 2 gol, 3 asistle, 5 gole direkt katkı yaptı.

14 GOLE DOĞRUDAN KATKI

Ekuban bu performansla şu anda bile geçen sezondan daha iyi bir istatistik ortaya çıktı. Geçtiğimiz sezon 36 karşılaşmada 8 kez fileleri havalandıran ve 3 de gol pası veren deneyimli futbolcu, bu sezon 25 maçta 8 gol, 6 asistle yıldızlaştı. Nwakaeme, Abdülkadir Ömür, Guilherme, Bilal Başacıkoğlu ve Yusuf Sarı ile kanatlarda mücadeleye giren Ganalı oyuncu, oyunuyla da formayı Hüseyin Çimşir’den almayı başardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal