Edwin Van Der Sar'dan Manchester United Taraftarlarına Mektup

Manchester United'ın efsanelerinden Edwin van der Sar, şu sıralar Ajax'ın CEO'su olarak çalışırken takımın yıldızı Donny van de Beek'in Manchester United'a gidişinin ardından İngiliz kulübünün taraftarları için bir mektup yazdı.

05.09.2020-15:09 - (Son Güncelleme: 05.09.2020-15:07) Edwin Van Der Sar'dan Manchester United Taraftarlarına Mektup

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United, flaş bir hamleye imza atarak Ajax'ın genç futbolcusu Donny van de Beek'i transfer etmişti. Yapılan transferin ardından Manchester United'ın eski file bekçilerinden ve şimdilerde Ajax'ın CEO'su olarak çalışan Edwin van der Sar, United taraftarlarına yönelik bir mektup kaleme aldı.

Van der Sar'ın mektubunda yazanlar ise şöyle:

'Sevgili Manchester United taraftarları,

Umarım iyisinizdir.

Görüşünüşe göre yollarımız yine kesişti. Bu sezon bizden biri, size katılıyor ve ondan önceki birçok oyuncu gibi o da çocukluğundan beri bizimle.

İlk kez forma giymesinden kısa süre sonra en iyilerimizden biri oldu. Özellikle son birkaç yılda harikaydı. Avrupa Ligi Finali'nden (darılmak yok), Şampiyonlar Ligi yürüyüşümüze ve Hollanda şampiyonluğunu kazanmamıza kadar...

Onun parçası olduğu ekip, kim olduğumuzu ve Ajax'ın neyi temsil ettiğini tüm dünyaya gösterdi. Tıpkı sizin gibi biz de yetenek geliştirme ve genç oyunculara en üst düzeyde şans verme konularında en iyilerden biri olmaktan gurur duyuyoruz. Yeni yıldızınızın da bu gururun vücut bulmuş hali olduğunu söyleyebilirsiniz.

Nitekim bu, onun ayrıldığını görmekten çok hoşlanmıyor olmamıza ilişkin pek çok nedenden biri ama onun da hayalleri için gitme zamanının geldiğini de anlıyoruz.

Lütfen Donny'mize iyi bakın ve hayallerine ulaşmasına yardım edin. Geleceğin tadını çıkarın.

AFC Ajax CEO Edwin van der Sar'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal