Edin Visca: 'Tarih yazdık! Türkiye için...'

Medipol Başakşehir'e Sporting Lizbon karşısında 90+1'de uzatmaları, 119'da da turu atlatan golleri kaydeden takım kaptanı Edin Visca, karşılaşmanın sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalar yaptı.

28.02.2020-08:51 - (Son Güncelleme: 28.02.2020-08:47) Edin Visca: 'Tarih yazdık! Türkiye için...'
Turu yorumlayan Edin Visca, "Büyük bir sevinç var. Sporting'i gerçekten geçmek büyük bir sonuç. Hem Başakşehir, hem ülke için. Portekiz'de ilk devre kötü, ikinci devre daha aiyi oynadık. Bugün de iyi bir takım performansı sergiledik. 120 dakika topa sahip olduk. Çok pozisyon bulduk. Burası benim evim. 9 sezondur buradayım. Burada tarih yazmak istiyorum, hem ligde, hem Avrupa'da. Bu turu başkan Göksel Gümüşdağ, yönetim ve tüm çalışanlara hediye ediyorum. Bu galibiyet herkes için..." sözlerini söyledi.

Kaydettiği iki golü değerlendiren Boşnak futbolcu, "Galibiyet önemli, her gol önemli. Son saniyede uzaktan gol atmak değerli. Penaltıyı kazanınca atacağıma inandım. Hak ediyoruz. Sakindim. Böyle bir penaltı kullanmak istedim. Gerçekten tarih yazdık. Türkiye için, Başakşehir için kazandık. Daha devam edeceğiz. İyi bir takımız, güçlüyüz. Çok inanıyoruz, çok güçlüyüz. Şimdi dinleneceğiz. Pazartesi önemli bir maçımız var." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal