Edin Visca: Biz Şampiyon Olmak İstiyoruz

Devre arası hazırlık kampını Antalya’da geçiren Medipol Başakşehir'de yıldız futbolcu Edin Visca, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

11.01.2020-10:38 - (Son Güncelleme: 11.01.2020-10:35) Edin Visca: Biz Şampiyon Olmak İstiyoruz

Devre arası hazırlık kampını Antalya’da geçiren Medipol Başakşehir'de yıldız futbolcu Edin Visca, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

Süper Lig’de Başakşehir forması ile başarılı bir performans gösteren Bosnalı oyuncu yaptığı açıklamada, "Türkiye kariyerimde en fazla 9-10 maç kaçırmışımdır. O da ikinci sezonumdaki sakatlıktan ötürü" şeklinde konuştu.

İŞTE EDİN VİSCA’NIN AÇIKLAMALARI:

"Saha içinde ve dışında her zaman sakin olmaya çalışıyorum. Bu sebeple kırmızı kart görmüyorum. Ben sadece kendi performansıma odaklanıyorum. Öfkemi saha dışına bırakıyorum. Maçtan sonra sinirlenip bazen kızıyorum. Hiç uyuyamadığım zamanlar oluyor
Asist yapmayı seviyorum ama inşallah bir gün gol kralı olmak istiyorum. Başakşehir'le kupa ve şampiyonluklar yaşamak istiyorum. UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı olacağımızı düşünüyorum. Sporting Lizbon eskisi gibi güçlü değil. Onu eleyeceğimize inanıyorum.
Ligde iyi gidiyoruz. İlk 2 maçı kaybetmiştik. Biz şampiyon olmak istiyoruz. Bence bizim şansımız bu sene daha yüksek. Son yıllara göre daha güçlüyüz.
Şu an tek hedefim Başakşehir'de kupa kaldırmak. Sadece bunu düşünüyorum. Şampiyon olmak istiyorum. Avrupa Ligi'nde adımızı tarihe yazdırmak istiyoruz. Transferi şimdi düşünmüyorum” açıklamalarında bulundu.


Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal